Yenişehir belediyesinden amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Yenişehir ilçe belediyesi, amatör spor faaliyeti yürüten 3 kulübe malzeme desteğinde bulundu. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Yenişehir belediyesi olarak her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olduklarını söyledi.

Haberler 27.11.2021 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir ilçe belediyesi toplant salonunda yaplan malzeme destei etkinliine lçe Kaymakam ve Belediyesi Bakan Vekili Murat Beikci, çamlca Gençlik Spor Kulübü, Fiskaya Gençlik Spor Kulübü ve Seyrantepe Gençlik Spor Kulübü yöneticileri ve çok sayda sporcu katld.

DYARBAKIRA 5 SPOR TESS DAHA KAZANDIRACAIZ

Malzeme yardm öncesi açklamalarda bulunan lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, Pandemi gibi yaklak iki yldr tüm dünyann gündemini deitiren bir mevzunun inallah sonlarna doru yaklayoruz. Bizler de pandemi döneminde Yeniehir belediyesi olarak gerek kültür ve sanat organizasyonlar olsun gerekse spor faaliyetleri olsun bir dönem uzak kaldk. nallah alama oranlarmzn artmasyla, vaka saylarmzn azalmasyla birlikte bizler de belediye olarak hem sportif faaliyetlerimizle hem de kültür ve sanat faaliyetlerimize geçmiin acsn çkarrcasna büyük bir ivmeyle start verdik. Bu kapsamda da bugün belediye olarak ilkini gerçekletirdiimiz bir destek kampanyasn balatyoruz. nallah spor kulüplerimizden, amatör spor kulüplerimizden olumlu geri dönüleri aldkça bizler destek olup sizlerden de baary gördükçe bu desteklerimizi arttrarak devam edeceiz. Yeniehir Belediyesi Spor Kulübü olarak da Diyarbakrl kardelerimize amatör spor dallarnda desteklemeye devam edeceiz. halesini yaptk. Allah nasip ederse Diyarbakrmza 4 tenis kortu bir semt sahas olmak üzere 5 spor tesisini kazandracaz. Bugün bizim için bu anlamda belediye olarak da bir ilk. nallah amatör spor kulüpleri bizler için çok önemli dedi.

çOK ÖNEML BR KAMU GÖREVN CRA ETM OLUYORSUNUZ

Amatör spor kulüplerinin önemli bir kamu görevi yürüttüünü belirten Kaymakam Beikci, Profesyonel spor hayatnn yeerdii, özellikle Diyarbakrl kardelerimizin profesyonel spor hayatna adm ataca ilk mecra amatör spor kulüpleri. Sizler de yapm olduunuz faaliyetler nedeniyle aslnda çok önemli bir kamu görevini icra etmi oluyorsunuz. Diyarbakrl gençlerimize sahip çkyorsunuz, gençlerimizin geliimine katk sunuyorsunuz ama bir yandan da gerçekten amatör bir kulüp olarak ayakta kalmak buradaki giderleri sübvanse edebilmek sizlere açsndan oldukça zor bunun da farkndayz. Bu zorluu aabilmeniz adna bizim için ilk destek paketimiz bugün inallah dediim gibi olumlu geri dönüleri de gördükçe bütçe imkanlarmz ölçüsünde amatör spor kulüplerimize destek olmaya devam edeceiz diye konutu.

Yaplan konumann ardndan Kaymakam Beikçi, amatör spor kulüplerine malzeme yardmlarn teslim ederken, Ferit Kök Mahalle Muhtar ve Fiskaya Gençlik Spor Kulübü Bakan Mehmet Ali entürk, Kaymakam Beikciye desteklerinden dolay teekkür etti.

Ana Sayfaya Git