Yenişehir Spor Kulübü Yeşilay Bisiklet Turu'na katıldı

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü bisiklet sporcuları 10. Yeşilay Bisiklet Turu'na katıldı.

Haberler 24.05.2022 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediyeden yaplan açklamaya göre, bamllkla mücadelede farkndalk oluturmak ve salkl yaam desteklemek amacyla her yl geleneksel olarak Yeilayn düzenledii 10. Yeilay Bisiklet Turu Park 75te balad.

BSKLET TURU

Yeilay Diyarbakr ubesi öncülüünde gerçekletirilen bisiklet turuna Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, Dicle Üniversitesi (DÜ), Kayapnar, Yeniehir, Sur belediyeleri ile l Emniyet Müdürlüü, l Salk Müdürlüü, Kayapnar lçe Milli Eitim Müdürlüü, Diyarbakr Doa Sporlar Kulübü (DDOSK), Bisiklet ve Doa Sporlar Kulübü Dernei (PEDALDALAR), Tigris Bisiklet ve Özel Sporcular Kulübü, Yeilay Gençlik ve Spor Kulübü katld.

BAIMLILIKLA

Açklamada görülerine yer verilen Yeilay Diyarbakr ube Bakan Fesih Akta, bamllklardan uzak bir yaam konusunda farkndalk oluturmaya çaltklarn belirterek, bu kapsamda bu tür spor etkinlikleri düzenlemeye büyük önem verdiklerini söyledi.

Akta, bugüne kadar yaklak 150 bin kiinin katlm salad, artk geleneksel hale gelen Yeilay Bisiklet Turu ile her yl hep birlikte pedal çevirmenin gururunu yaadklarn ifade ederek, Bu faydal amaç için büyük bir heyecanla gerçekletirdiimiz etkinlikte sizlerle bir araya gelmi olmak bizler için çok deerli. Sizlerin desteiyle çok daha güçlüyüz. dedi.

Ana Sayfaya Git