Yenişehir'de spor ve sinema!

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Belediyesi çocuk ve gençlerin yaz aylarını daha verimli ve eğlenceli geçirmeleri amacıyla 'Mahallede spor ve sinema Etkinliği' düzenleyerek gençlerin pandemi süreci ve sınav stresinden kurtulmalarını sağlayacak.

Haberler 23.06.2021 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikcinin talimatlar ile hafta ba 30 mahallede Mahallede spor ve sinema etkinlii düzenlenecek. Etkinlikle ile ilgili açklama yapan Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, Hantepe Mahallesinde balayacak olan etkinlie her ya aralndaki çocuk ve gençlerin katlabileceini belirterek, birbirinden çeitli etkinliklerin düzenlenecei programlarn 30 mahallede iki hafta boyunca devam edeceini söyledi.

Kaymakam Beikci, Krsal ve merkez mahallelerimizde profesyonel eitimcilerimizin eliinde geleneksel okçuluk, dart, yer satranc, masa tenisi, golf, langrt, basketbol, çocuk oyunlar turnuvalar düzenleyip, daha önce hiç sinemaya gitmeyen vatandalarmz sinemayla, küçük çocuklarmz da animasyon sinemasyla buluturacaz dedi.

Öte yandan Yeniehir Belediyesi tarafndan düzenlenecek Mahallede spor ve sinema etkinliinde sinema gösterimlerinde gençlere ve çocuklara patlam msr, içecek gibi çeitli ikramlarnda yaplaca belirtildi.

Ana Sayfaya Git