Yine İnfaz Edildik!

SPOR Toto 3'üncü Lig 2'inci Grup'ta play off mücadelesi veren Amed Sportif, PFDK'nin (Futbol Disiplin Kurulu) taraftarlarının maçta ideolojik propaganda yaptığı için verdiği 3 puan silme cezasına itiraz edeceğini açıkladı.

Haberler 23.04.2016 - 10:24 Son Güncelleme : 23.04.2016 - 10:24

PUAN SİLME VE PARA CEZASI

PFDK, Amed Sportife 17 Nisan Pazar günü 3-0 kazandığı Keçiörengücü maçında saha olayları nedeniyle 7500, çirkin ve kötü tezahürat 3üncü defa olduğu için 8000 lira, taraftarının ideolojik propaganda yapması nedeniyle 3 puan silme ve 40 bin lira para cezası verdi.

OLMLADIĞINI İSPATLAYACAĞIZ

Asbaşkan Nurullah Edemen, maçta siyasi ve ideolojik tezahürat yapılmadığını ispatlayacaklarını söyledi. PFDK kararına itiraz edeceklerini ifade eden Nurullah Edemen, şu iddialarda bulundu:

Maç içinde küfür oldu ama kesinlikle ideolojik bir söylem yapılmadı. Türkiye liglerinde hangi maçta küfür yok ki? Maç boyu çekim yapılan video kayıtları var. Ne zaman ve nasıl ideolojik slogan atılmış? Başarımıza engel olamayacaksınız. İkinci yarıda her deplasman maçımıza seyirci yasağı geldi. Buna rağmen başarılı sonuçlar aldık.

Kulüp Genel Sekreteri Nesih Aktepede maçın hiç bir bölümünde, öncesi ve sonrasında tek bir siyasi ve ideolojik tezahürat yapılmadığını öne sürerken şunları söyledi:

Elimizde maçın kaydı var. İspatlayabiliriz. PFDK, skandal bir karar almış. Türkiyede hemen her resmi maçta ideolojik tezahüratlar yapılıyor. Ama Keçiöğrengücü maçında siyasi bir propaganda olmadı. Olmayan, yaşanmayan bir olaya ceza veriliyor. Karar oy birliğiyle değil, oy çokluğuyla alınmış. Bu Ankaragücünü play offa çıkartma girişimi.

ANKARAGÜCÜNÜ YENECEĞİZ

Teknik direktör Sertaç Küçükbayrak ise pazar günü deplasmanda oynayacakları MKE Ankaragücünü yenmek için sahaya çıkacaklarını öne sürerken şöyle dedi:

Verilen bu puan silme cezası, futbolcularımızı Ankaragücü maçı öncesinde çok hırslandırdı. Ankaragücünü yenmek için bütün gücümüzü kullanacağız.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır