Yine taraftar yasağı

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'ne Bodrum deplasmanında taraftar yasağı geldi.

Haberler 09.02.2018 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto 2inci Lig Krmz Grupda mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübünün cumartesi günü deplasmanda Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile oynayaca karlamaya, l Spor Güvenlik Kurulu kararyla rakip takma taraftar yasa getirildi.

Son olarak Sivas Belediyespor deplasmannda oynanmas gereken maça taraftar yasan protesto etmek için çkmayan ve bu yüzden 3 puan silinen Amed Sportif Faaliyetler Kulübünde Bakan Nurullah Edemen, bu maça da çkp çkmayacaklar konusunu yönetim kurulu ile bugün görüeceklerini belirtti.

Spor Toto 2inci Lig Krmz Grupta bugüne kadar oynad 60 deplasman maçndan 41ine taraftar yasa getirilen Amed Sportif Faaliyetler Kulubüne, cumartesi günü oynayacaklar Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçnda da taraftar yasa getirildi. l Spor Güvenlik Kurulu, Mula Valisi Esengül Civelek Bakanlnda yapt toplantda, 10 ubatta Bodrum ilçe stadnda oynanacak olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Amed Sportif Faaliyetler Kulübü mücadelesine, konuk ekip taraftarnn alnmamas yönünde karar ald.

Alnan karar u ekilde: Müsabakann oynanaca tarihte sayn Babakanmzn Mula il merkezimizde program olmas sebebiyle ilçemizde görevli emniyet tekilat personelinin bir ksm ile çevik kuvvet personelinin Mula il merkezinde görev alacak olmas, Bodrum Belediyesi Bodrumspor futbol takmnn ligde dümemeye oynamas dolaysyla ev sahibi takm taraftarnn youn ilgi gösterecei deerlendirildiinden, müsabakann oynanaca stadn fiziki artlar da düünüldüünde Amed Sportif Faaliyetler takm taraftarnn müsabakaya gelmesi durumunda, müsabaka öncesi, esnas ve sonrasnda ev sahibi takm taraftarlar ile aralarnda telafisi mümkün olmayan muhtemel olaylarn önüne geçilebilmesi amacyla, misafir takm Amed Sportif Faaliyetler Kulübü seyircisinin stada alnmamas ve misafir takm seyircisi için tribün ayrlmamas, 622 sayl Kanun ile 12inci madde b bendi gereince, Esasen bulundurulmas yasak olmamakla beraber kesici, ezici, bereleyici veya delici aletler ile patlayc, parlayc, yanc veya yakc maddelerin spor alanlarna sokulmamas yasaktr. hükmü dorultusunda hareket edilmesine, alnan kararlarn ilgili kurumlara datlmasna oy birlii ile karar verilmitir.

AMED SPORTF FAALYETLER KULÜBÜ BAKANI EDEMEN: MAçLARA çIKMAMAMIZ çN BZ ZORLUYORLAR

Son deplasman maç olan Sivas Belediyespor maçna deplasmandaki taraftar yasaklarn protesto nedeniyle çkmadklar için 3 puan silinen ve 3-0 hükmen malup saylan Amedsporun Bodrum deplasmanna gidip gitmeyecei, yönetim kurulu üyelerinin bugün yapaca toplantda belli olaca belirtildi. Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Bakan Nurullah Edemen, Sivas maç için aldmz karar, dier maçlar için de uygulayacamz söylemitik. Bodrum deplasman için de taraftar yasa alnd. Normalde yarn futbol kafilesinin maçn oynanaca ehire gitmesi gerekiyor. Yönetim kurulu üyesi arkadalarla bu gün bir toplant yapacaz. O toplantda bu konuyu görüeceiz. Deplasmanda oynadmz takmlarn bulunduu ehrin yöneticileri maçlara çkmamamz için bizi zorluyor. Bu kadar basit bir gerekçe ile taraftarlarmz maçlara alnmamasn anlamyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git