Yollar Ayrılmak Üzere

Amedspor’da Mansur Çalar,Murat Yılmaz,Oğuz ve Okan’la yola devam kararı alındı. Anlaşma sağlanamayan Abdullah Çetin,Yusuf Yağmur,Ercan Çapar,Serkan İpek gibi isimler yol ayrımında.

Haberler 22.06.2017 - 01:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amedsporda Mansur çalar,Murat Ylmaz,Ouz ve Okanla yola devam karar alnd. Anlama salanamayan Abdullah çetin,Yusuf Yamur,Ercan çapar,Serkan pek gibi isimler yol ayrmnda.

Deniz Nakide Sorun Yok

Amedsporda iç transfer netlemek üzere. Sözleme yenileyen Mehmet Sdk stemiden sonra sözlemeleri devam eden Mansur çalar,Murat Ylmaz,Okan Dernek ve Ouz çetinkaya ile de yola devam karar alnd. Anlama salanan bu futbolcularla devam edildiine dair açklamalar kulübün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarnda paylald. Tatil için Almanyada bulunan Deniz Nakinin durumu merak edilirken,bu futbolcunun devam etmesine kesin gözüyle baklyor.

A.çetin ve Yusuf Ayrlyor Mu?

Takmdan ayrlan futbolculardan evket Güngörün Zonguldak Kömürspora ve Kurtulu Yurtun da Adana Demirspora transfer olmas kesinleirken,Erhan Eren ve Tekin Adara da bir çok kulüpten teklif var.

Takmda kalp kalmayacaklar merak konusu olan Abdullah çetin,Yusuf Yamur,Serkan pek ve Koray anlnn ise yaplan görümelerde anlama salayamadklar,bu isimlerin yol ayrmna geldii ifade ediliyor.

Ana Sayfaya Git