Yönetim devam dedi!

Amedspor’da daha önce gündeme gelen olağanüstü genel kurula giderek yönetimi yenileme düşüncesinin şimdilik rafa kalktığı belirtiliyor.

Haberler 25.05.2019 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Göreve devam karar alan yönetim maddi sorunlar çözmek için kaynak ararken, teknik direktör ve transfer için de bayram sonrasnda hareketlilik olacak.

Umut Belediye ve STKlar

Amedsporda geçen sezonun Kasm aynda göreve gelen yönetimin olaanüstü kongreye giderek yeni isimlerle yola devam edecei yönündeki beklenti imdilik rafa kalkm durumda. Göreve devam etme karar alan yönetim, maddi sorunlar çözmek için araylarn sürdürüyor. Almanyada yaplan geceden 70 bin Avro topland ifade edilirken, acil olarak ödenmesi gereken 2.5 milyon TLlik borç için Diyarbakr Ticaret Ve Sanayi Odas, Büyükehir Belediyesi gibi kurumlarla görümeleri n devam ettii belirtiliyor. Bunun dnda baka organizasyonlar yaplarak maddi destek elde edilmesi de planlanyor.

Bayram Öncesinde Ödeme Beklentisi

Bir yandan maddi sorunlar amaya çalan yönetimin dier yandan da teknik direktör sorununu çözmeye çalt dile getiriliyor. Bayram sonrasnda yeni teknik heyetini belirleyecek olan yönetim daha sonra iç ve d transfer çalmalarna yönelecek.

Öte yandan geçen sezondan kalma alacaklar bulunan futbolcular, teknik heyet ve kulüp çalanlar da bayram öncesinde yönetimden ödeme bekliyor.

Ana Sayfaya Git