Yönetim sabır istedi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve son haftalarda elde ettiği başarısız sonuçlarla zor bir süreçten geçen Diyarbekirspor’da yönetim sabır istedi. Yeşil kırmızılı yönetim, takımın başarılı olması için hem zamana hem de desteğe ihtiyaçları olduğunu açıkladı.

Haberler 14.10.2017 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor kulübünden yönetim kurulu adna yaplan açklamada, takma balanan baar umudunun çok iyi anlald belirtildi. Açklamada, hem yönetimin hem de futbolcu ile teknik heyet üzerinde ar bir sorumluluk yükünün olduunun farknda olunduu kaydedildi. Açklamada, Diyarbekirsporun düzlüe çkmas için ellerinden gelen her eyin yönetim kurulu tarafndan yapld vurguland.

YÖNETM SABIR STED

Beklentilerin fazla olduu Diyarbekirsporda baar için her eyin yapld vurgulanan açklamada, Diyarbekirsporun istediimiz seviyeye getirip, baary yakalarsak çok mutlu olacaz. Ancak kulübümüz zor bir süreçten geçiyor. Son haftalarda alnan kötü sonuçlar belirlenen hedefte ulamamz biraz zora soktu. Bunu çok iyi biliyoruz. Bu zor dönemde herkesin desteini bekliyoruz. Biraz sabrl olmak gerekiyor. Kolay bir dönemden geçmiyoruz. Ama teknik heyetimiz, futbolcularmz, yöneticilerimiz ve taraftarn desteiyle baarl olacaz denildi.

Ana Sayfaya Git