Yüksekova'da "kitap kafe" hizmete açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığınca gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için dizayn edilen "kitap kafe" hizmete girdi

Haberler 07.09.2017 - 01:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaymakam Kakç Gençlerimizin eitimlerini en iyi ekliyle almalarn salayacaz. Bu mekanda artk çocuklarmz üniversite snav ve TEOGa 7/24 saat, pazar günleri dahil çalabilecek ve kitap okuyabilecek

Hakkarinin Yüksekova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanl tarafndan gençlere kitap okuma alkanl kazandrmak için dizayn edilen kitap kafe hizmete girdi.

Gençlik Projeleri Destek Program kapsamnda, açl Yüksekova Kaymakam Mahmut Kakç ve kurum amirlerinin katlmyla Avain Parknda gerçekletirilen kitap kafe her gün hizmet verecek ve kitap okuyanlara ücretsiz çay ile kahve ikram edilecek.

Proje kapsamnda, ebru sanat ve gitar kursunun yan sra sinema, tiyatro, iir dinletisi, piknik, geziler ve söylei gibi etkinlikler de organize edilecek. Kaymakam Kakç, yapt açklamada, Gençlik ve Spor Bakanlnn gençlere yönelik projelere destek verdiini, Yüksekovada gençler için güzel bir mekan açldn söyledi.

Kitap kafe hizmete açld

Gençler için youn ekilde çalacaklarn belirten Kakç, Gençlerimizin eitimlerini en iyi ekliyle almalarn salayacaz. Bu mekanda artk çocuklarmz üniversite snav ve TEOGa 7/24 saat, pazar günleri dahil çalabilecek ve kitap okuyabilecek. dedi.

Gençlik Merkezindeki kütüphanenin de sürekli açk tutulacan anlatan Mahmut Kakç, unlar kaydetti: Gençlerimiz okuma, ders çalma ve snavlara hazrlk faaliyetlerini orada yapabilecek. Bizim derdimiz gençlerimize, çocuklarmza, evlatlarmza en iyi imkan sunmak. Ama özellikle snavlara girecek gençlerimizden de bir isteimiz var. Snavlara en iyi ekliyle çalmalarn ve bol bol okumalarn istiyoruz. Kitap, olmazsa olmazdr. Desteklerinden dolay Bakanlmza ve emei geçenlere teekkür ederim.

Ana Sayfaya Git