Yuto Nagatomo, Galatasaray'a veda etti

Japon futbolcu: "Galatasaray hayatım boyunca kalbimin en güzel yerinde kalacak" ifadelerini kullandı.

Haberler 03.07.2020 - 00:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

STANBUL - Galatasarayda sözlemesi sona eren Japon futbolcu Yuto Nagatomo, Galatasaray hayatm boyunca kalbimin en güzel yerinde kalacak. dedi.

Sar-krmzl takmla son antrenmanna çkarak teknik direktör Fatih Terim ve arkadalaryla vedalaan Nagatomo, GSTVye açklamada bulundu.

Kark duygular yaadn dile getiren Japon futbolcu, Hem mutluyum hem hüzünlüyüm. Hüzünlüyüm çünkü iki buçuk senedir buradaym, baarlarla dolu iki buçuk sene geçirdim. Öncelikle hocama teekkür etmek istiyorum. Beni buraya getirdi, bana bu ans verdi ve bu forma altnda baarlara imza atmam salad. Takm arkadalarma, yardmc hocalara, tüm çalanlara ve bütün Galatasaray taraftarlarna teekkür ediyorum. diye konutu.

Galatasarayda geçirdii günleri hiç unutmayacan aktaran Nagatomo, unlar kaydetti:

Galatasaray kalbimin en güzel yerinde saklayacam. çok mutluyum çünkü çok büyük, önemli baarlara imza attm. Futbolun da hayat gibi bir balangc ve sonu var. Bugün Galatasaraydaki son günüm ama Galatasaray hayatm boyunca kalbimin en güzel yerinde kalacak. Türk halkna da teekkür etmek istiyorum. Sadece Galatasaray taraftarna deil bütün Türk halkna... Geldiim günden beri bana ve aileme gösterdikleri ilgi için çok teekkür ediyorum. Ailem burada inanlmaz güzel günler geçirdi. lerleyen günlerde mutlaka tekrardan Türkiyeye geleceiz. Ailem de ben de Türkiyeyi, Türk insann çok seviyoruz. Sizleri çok özleyeceiz.

Teknik direktör Fatih Terim de Nagatomonun Galatasarayda önemli izler braktn vurgulayarak, Kendisini daha önce talyadan tanyordum ama yakndan tanmak nasip oldu. Futbolculuu, insanl, karakteri, profesyonellii, ailesi ve futbolu yaamasyla Galatasarayda önemli bir iz brakt. Kendisini tanmaktan son derece memnunum. Futbolcum ve dostum olduu için, kulübüm, ahsm ve arkadalarm adna kendisine teekkür ediyorum. Ömür boyu dostluumuz sürecek. çou kiinin uzun yllarda yapamadn o Galatasaray adna iki senede yapt. Onu hiçbir zaman unutmayacaz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git