Ziraat Türkiye Kupası Finali'ne doğru

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Teleset Mobilya Akhisarspor ile Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda 10 Mayıs Perşembe günü Diyarbakır'da yapacağı final maçıyla ilgili, "Diyarbakır'da oynayacağımız final maçında bizlere çok önemli bir görev düşüyor. O da 'tek ses, tek yürek' olmak, buradan tüm dünyaya birlik ve beraberliğimizi tüm gücümüzle göstermek." ifadesini kullandı.

Haberler 09.05.2018 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFFnin hazrlad maç günü kitabnda yazs yaymlanan Demirören, 240 takmn mücadele verdii 56. Türkiye Kupasnda sezonun Teleset Mobilya Akhisarspor-Fenerbahçe maçyla tamamlanaca belirterek unlar kaydetti:

Her sezonun deeri bizim için ayr ancak bu sezonun finalinin tarihte farkl bir yeri olacak. çünkü bu finali Diyarbakrda, Türk futbolunun en yeni stadyumunda oynayacaz. Sayn Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann büyük çabalar ile son 5 ylda Türkiye, birçok modern stadyuma kavutu. Kendilerine bu vesileyle bir kez daha teekkür ederken, genç stadyumlarmzn bize UEFA EURO 2024 ev sahiplii kaplarn da açacana inancmz tam. Diyarbakrda oynayacamz final maçnda bizlere çok önemli bir görev düüyor. O da tek ses, tek yürek olmak, buradan tüm dünyaya birlik ve beraberliimizi tüm gücümüzle göstermek. Yaatacamz futbol festivali ile Türkiyenin her bölgesinin ne kadar güvenli olduunu dünyaya haykrma frsatn kaçrmayacamzdan eminim.

Yazsnda sponsor Ziraat Bankas ile yaync kurulu Turkuvaz Medya Grubuna teekkür eden Demirören, Doyumsuz Türkiye Kupas heyecann yllarca bizle paylamalarn diliyorum. Finale yükselen Fenerbahçe ve Akhisarspor kulüplerimize bu anlaml finalde baar diliyor, Ziraat Türkiye Kupasnn ölen havasnda oynanmasn temenni ediyorum. Tüm futbolseverlere iyi seyirler diliyorum. deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git