Zlatan Ibrahimovic kupa için kafasını kullandı!

Attığı golle Manchester United’a Community Shield’ı kazandıran efsane futbolcu Zlatan Ibrahimovic, koleksiyonuna bir kupa daha ekledi.

Haberler 09.08.2016 - 13:05 Son Güncelleme : 09.08.2016 - 13:05

Attığı golle Manchester Uniteda Community Shieldı kazandıran efsane futbolcu Zlatan Ibrahimovic, koleksiyonuna bir kupa daha ekledi.

Manchester Unitedın İsveçli golcüsü Zlatan Ibrahimovic, ilk resmi maçında golünü attı. Paris Saint Germainden bonservisi elinde olarak alınan tecrübeli forvet, lig ve kupa şampiyonunun karşılaştığı Community Shieldta takımını galibiyete taşıdı. Kırmızı şeytanların, geçen yılın şampiyonu Leicester Cityyi 2-1 yendiği maçta takımının ikinci golünü kaydeden 34 yaşındaki futbolcu, kariyerinde 31. kupasını aldı.

Zlatan Ibrahimovic, Leicester City maçının ardından büyük sevinç yaşadı. İsveçli golcü, çok mutluyum. Dünyanın en iyi Teknik Direktörü Jose Mourinho ile çalışıyorum. Manchester Unitedın kariyerimdeki en büyük takım olduğunu söyleyebilirim. Muhteşem takım arkadaşlarımla bu sezon büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Kariyerimde 31. kupayı kazanmak da ayrı bir mutluluk dedi.

Manchester Unitedda ilk resmi maçında fileleri sarsan Zlatan Ibrahimovic kariyerinde 393. golünü kaydetti. İsveçli oyuncu Malmöde 18, Ajaxta 48, Juventusta 26, Interde 66, Barcelonada 22, Milanda 56, Paris Saint Germainde ise 156 gol attı. 34 yaşındaki futbolcu toplamda 678 maçta görev yaptı.

Ana Sayfaya Git