Zorlu günler

Koronavirüs nedeniyle ertelenen Türkiye liglerinde, müsabakaların kalan bölümlerinin ne zaman yapılacağı henüz açıklanmazken, 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Amed Sportif Faaliyetleri, oldukça zor günler bekliyor.

Haberler 25.03.2020 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil krmzl beyazl takm, ligin son 6 haftasna küme düme hattnda giriyor. 28 haftada üç kez teknik heyet deiikliine giden takm, kalan 6 maçta da zorlu rakiplerle karlaacak. 28 maçta 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 yenilgi alarak toplad 28 puanla 16. srada yer alyor. 28 gol atan Amed Sportif Faaliyetler, kalesinde 46 gol gördü.

Koronavirüs nedeniyle ertelenen Türkiye liglerinde, müsabakalarn kalan bölümünün ne zaman balayaca henüz kesinlik kazanmazken, Amed Sportif Faaliyetler, kalan 6 maçn tamamnda Play-Off ve ligde kalma hesaplar yapan takmlarla karlaacak. Ligin 29. hafta maçnda Diyarbakr Stadnda Tarsus dmanyurdu ile karlaacak. Diyarbakr temsilcisi, Tarsus dmanyurdu maçnn ardndan, Afjet Afyonspor (D), Manisa FK, çorum FK (D), Krklarelispor (D) ve negölsporla karlaacak. Amed Sportif Faaliyetlerin bu maçlarda elde edecei sonuçlar, ligdeki durumunu belirleyecek.

Ana Sayfaya Git