Survivor 14 Şubat 2016 konseyde neler oldu, Ünlüler takımına kim katıldı?

Survivor 2016 14 Şubat akşamı müthiş bir heyecanla ekranlara konuk oldu. Önce dokunulmazlık oyunu tüm izleyiciyi ekrana bağlarken, ardından konseyde yaşananlar tüm Survivor hayranlarını şoke etti. Dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler takımı konseye heyecanlı şekilde gitti, ancak aldıkları kötü haber ünlüleri üzdü. Peki, Survivor 14 Şubat ünlülere kim katıldı, Survivor Ünlülere kim geldi, 14 Şubat ünlüler takımına kim eklendi? İşte tüm merak edilenlerin yanıtı haberimizdedir.

Haberler 14.02.2016 - 23:25 Son Güncelleme : 14.02.2016 - 23:25

Herkes Googlea akın etti ve şu soruları soruyor; Survivor 2016 kim geldi, Ünlüler takımına kim katıldı, Survivor 14 Şubat konseyde neler yaşandı, neler oldu, Ünlüler neden üzüldü, Survivorda kim gitti, adaya kim veda etti, Survivor Serkana ne oldu, Ünlülere kim eklendi, kimler eklendi?

Survivor 14 Şubat 2016 akşamı ekranlara gelen 5. Bölüm izleyenleri mest etti. Dokunulmazlık oyunu ayrı bir heyecanı vardı ve sonunda Ünlüler farklı kazanmıştı. Ada konseyinde Ünlülere bir isim daha katılacak ve 12 kişi olacaklardı. Ancak Acun Ilıcalının verdiği haber herkesi üzdü. Acun Survivora bir ismin veda edeceğini söyledi. Peki, kimdi o isim?

Survivorda Ünlüler takımından kim gitti?

Survivorda Ünlüler takımında geçtiğimiz gün bacağından sakatlanan Serkan Ercan artık Survivora devam edemeyecek ve doktorlardan gelen rapor da bu yönde olduğu için Ünlüler takımından Serkan Ercan veda edecek adaya.

Survivor 2016 Ünlüler takımına kim eklendi?

Survivor 14 Şubat Ünlüler takımına kim katıldı sorusu da yanıt buldu. Survivorda bildiğiniz gibi daha önce 4 aday çıkmış ve içlerinden en güçlü olanı Seda Ünlülere katılmıştı. Bu haftaki dokunulmazlığı da alan Ünlüler takımına bir isim daha katılacaktı, ancak Serkanın elenmesi planları bozdu ve oylamaya da gerek kalmadı. Survivordaki diğer üç adaydan biri de sağlık sorunları gereği ayrılmak zorunda kaldı. Survivor 2016 Ünlüler takımına 14 Şubat akşamı İngiltere doğumlu Mehmet ve Yağmur katıldı. Survivor 2016 Ünlülerin yeni yarışmacıları Mehmet ve Yağmur oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır