Alibaba express çocuk bikinileriyle pedofili tepkileri adeta çığ gibi büyüyor

AliBabaPedofiliSuçuİşliyor TT'si bu sabah saatlerinde adeta sosyal medya adresi Twitter'ı solladı. Çocuk mayolarının açıklığı ile bir anda gündeme düşen alibaba.com alışveriş sitesine olan tepkiler çığ gibi yağıyor.

Haberler 21.04.2017 - 14:37 Son Güncelleme : 21.04.2017 - 15:01

Dünyaca ünlü Alibaba.com alveri sitesini duymayan yoktur. Alnan malzemenin yurt dnda gelmesi yaklak olarak 2 ay kadar vakit olsa da çok cazip fiyatlar ile herkesin günümüzde her ihtiyacn karlayacak nitelikte. Alveri sitesi alibaba.com dier bir adyla da alibaba express alveri sitesi son dakika olarak siteye yükledii kz çocuk mayolar ve bunlarn yeterince açkll ile sosyal medya adresi olan twitterdan türlü türlü yorumlar almakta.

Yurtd meneli alveri sitesi Alibaba.comun çocuklar için üretilen mayolar, sevimli seksi çocuk bikinileri, çocuklar için seksi mayolar etiketiyle sata sunmas, Twitterda büyük tepki çekti. Tepki gösterenler, internet sitesini pedofili suçu ilemekle suçlad.

çin sahipliinde internet üzerinden sat yapan Alibaba.com adl e-ticaret sitesinde kyafet, ev eyas, ev dekorasyonu gibi birçok ürünün sat yaplyor. Sitenin çocuk kyafeti satan bölümünde yer alan fotoraflar ve fotoraflarn altna yazlan Sevimli Kz Scak Scak Seksi bikini, Sevimli seksi çocuk bikini, çilek monikini seksi tek parça mayo bikini, Seksi tek parça mayo bikini çocuk mayo etiketlerini fark eden baz müteriler duruma tepki göstererek konuyu sosyal medyaya tad.

#AliBabaPedofiliSuçuliyor hashtagiyle balatlan kampanya ksa sürede etkisini gösterdi.

Ana Sayfaya Git