Instagram, 'çok'lu olmaya başladı

Instagram'ın Facebook tarafından satın alınmasından sonra birbiri ardına geliştirmeler yapan sosyal medyanın görüntü devi, son çıkardığı güncelleme ile önemli bir yeniliğe kavuştu.

Haberler 28.11.2015 - 10:47 Son Güncelleme : 28.11.2015 - 10:47

Instagramın 7.12.0 sürümüyle birlikte gelen yeni özellikle birlikte, tek cihazda birden çok hesap açılabiliyoruz. Yani örneğin hesaplarımızdan birisi kişisel hesabımız diğeri kurumsal hesabımız olabiliyor.

Halihazırda beta formda olan 7.12.0 sürümüyle birlikte gelen yenilik doğal olarak Play Storeda yer almıyor. Ama tabii apksını haricen indirip cihazınıza kurabilirsiniz.

Yapmanız gereken indirdikten sonra dosya yöneticisine girip yüklemek. Sonra da uygulamayı açıp seçenekler>ayarlar diyor ve en dibe ilerliyoruz, orada arama geçmişini sil şıkkının hemen altında hesap ekle adı altında yeni bir seçenek göreceğiz işte. Tıklayıp ek hesabımızı oluşturmamız kafi.

Bu arada ekledikten sonra profil sayfamızdan hesaplar arası geçiş yapabiliriz. Oturumu kapatmak istersek de dilersek sadece birinden yahut ikisinden birden çıkış yapabiliyoruz.

Kaynak: Yeni Şafak

Ana Sayfaya Git