Son Dakka! Twitter'da binlerce hesap kapandı! Twitter kapatılan hesaplar neden kapatıldı

Son dakika twitter'da binlerce hesap kapandı. İletişim Başkanı tarafından yapılan açıklama da terör paylaşımı ve propaganda yapmak için kullanılan hesapların kapatıldığı öğrenildi.

Haberler 12.06.2020 - 16:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son dakika twitterda binlerce hesap kapand. letiim Bakan tarafndan yaplan açklama da terör paylam ve propaganda yapmak için kullanlan hesaplarn kapatld örenildi.

letiim Bakan Fahrettin Altun sosyal medya hesabndan bir açklama yaparak effaflk ve ifade hürriyeti klfna saklanm bu ceberut yaklam bir kez daha göstermitir ki, Twitter bir ticari sosyal medya kuruluu olmann ötesinde belirli bir siyasi ve ideolojik yaklam benimseyen, bu yaklamna uymadn düündüü tüm kullanclara ve aktörlere çamur atmaktan çekinmeyen bir ideolojik kara propaganda makinasna dönümütür. dedi.

letiim Bakan Fahrettin Altun, Twittern Türkiyede baz hesaplar kapatma kararna ve kapatt hesaplarla ilgili ortaya atlan iddialara ilikin açklamada bulundu. Altun, konuya ilikin yapt açklamada u ifadelere yer verdi:

Twitter adl sosyal medya platformu bu gece yars yapt bir açklamayla Türkiyede 7 binden fazla hesabn kapatldn duyurmutur.

Twittern yapt açklamada kapatlan hesaplarn Sayn Cumhurbakanmza destek amacyla açlan sahte hesaplar olduu ve bu hesaplarn tek bir merkezden yönetildii iddias gerçek ddr.

Ana Sayfaya Git