Threads Türkiye'de kapanıyor!

Threads Türkiye'de geçici olarak kapanıyor.

Haberler 15.04.2024 - 21:06 Son Güncelleme : 15.04.2024 - 21:06

Meta himayesi altında açılan en genç uygulamalardan biri olan Threads, Türkiyede kapanıyor. Threads uygulaması Türk Rekabet Kurumunun aldığı son karar sebebiyle 29 Nisan itibari ile Türkiyede geçici olarak kapanacak. Metaya bağlı olan diğer uygulamalar yani Instagram, Facebook, WhatsApp ve diğer hizmetler bu karardan etkilenmeyecek. Diğer ülkelerde Threads kullanımı devam edecek.

Threads Türkiyede kapanıyor!

Elon Muskın Twitterı satın aldığı dönem kullanıcılara suulan Threads geçici tedbir alınması kapsamında hizmetlerini Türkiyede geçici olarak askıya alacak. Rekabet Kurumu, Threadsa yönelik kararın gerekçesi hakkında bir açıklama yaparak; Instagram ve Threads arasındaki veri aktarım mekanizması sonucunda oluşabilecek veri birleştirme durumunun engellenmesi yönünde geçici tedbir uygulanacağını duyurdu.

Threads Hesapları Kapanacak mı?

Türkiyede Threadsi kullananlar profillerini silmeden dondurabilecek ya da profillerini tamamen silebilecek.

Threadsın yeniden Türkiyeye dönmesi durumunda, profilini dondurmayı seçen kişilerin post içerikleri ve diğer kullanıcıların gönderilerinde bulunduğu etkileşimler tekrar görünür hale gelecek. Profillerini donduran kullanıcılar diledikleri zaman Bilgilerini İndir üzerinden post içeriklerini indirebilecek ve muhafaza edebilecek.

Ana Sayfaya Git