Whatsapp artık uygulama üzerinden ödeme yapma imkanı sunuyor

Son dakika whatsapp güncellemsi detaylarına ulaşıldı. Herkin uzuca zamandır beklediği özellik Whatsapp 'a geldi. WhatsApp Pazartesi günü yaptığı açıklamada, kullanıcılarının uygulama üzerinden ödeme yapabileceklerini duyurdu. Proje ilk olarak yerel işletmelerin, müşterilerinin ödemelerini doğrudan uygulama üzerinden alabilecekleri Brezilya'da başlatılıyor.

Haberler 16.06.2020 - 01:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Son dakika whatsapp güncellemsi detaylarna ulald. Herkin uzuca zamandr bekledii özellik Whatsapp a geldi. WhatsApp Pazartesi günü yapt açklamada, kullanclarnn uygulama üzerinden ödeme yapabileceklerini duyurdu. Proje ilk olarak yerel iletmelerin, müterilerinin ödemelerini dorudan uygulama üzerinden alabilecekleri Brezilyada balatlyor.

Facebooka ait WhatsApp açklamasnda, yeni özelliin Facebook Pay tarafndan iletildii ve kullanclarn uygulama yoluyla birbirlerine para gönderebilecekleri de belirtildi.

Açklamada, WhatsApp üzerinden para yollamak ya da ödeme yapmak kullanc için ücretsiz olacak. letme taraf ise, müterelirinin ödemesi üzerinden, halen de kredi kart ödemelerinde olduu gibi bir ilem ücreti ödeyecek denildi.

Ana Sayfaya Git