Whatsapp yeni güncellemesi GİF destekli

Whatsapp yeni güncellemesi ile herkesi mutlu edecek GİF desteğini sundu

Haberler 07.11.2016 - 13:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anlk mesajlama uygulamas Whatsapp sürekli olarak kendini güncellemeye alrken, görüntülü konumann gelip gelmeyecei de merakla beklenmekteydi. Ünlü mesajlama uygulamsna ABD üzernden yeni güncellemenin gelecei iddialar henüz dorulanmasa da GF özelliinin yolda olduu söylentileri netleti.

GF GÜNCELLEMES

WhatsApp, kullanclarn daha fazla bekletmemek adna bugün yeni bir güncelleme yaynlayarak GIFleri desteklemeye balad.imdilik iOS platformundaki uygulamasn güncelleyen WhatsApp, GIFin yannda iPhone 6s ve üstü modellerde yer alan Live Photos özelliini de destekliyor. WhatsAppn yeni özelliklerini kullanmak için App Storedan uygulamay güncellemeniz yeterli olacaktr

SNAPCHAT

Snapchati satn almak için saysz giriimde bulunan Zuckerbergin Satn alamyorsan kopyala sözünü anmsatan Facebook ve Instagramn Snapchatlemesi trendine WhatsApp da dahil oldu.Snapchat Stories ve Messenger Day gibi özelliklerin ardndan, WhatsApp da benzer bir seçenei kullanclarna sunmak için kollar svad.

WhatsAppta Status adn tayacak olan özellik sayesinde kullanclar gönderdikleri fotoraflara emoji, doodle veya yaz ekleyebilecek.

Ana Sayfaya Git