WhatsApp’la sesli görüşme nihayet iPhone’da

WhatsApp’ın geçtiğimiz günlerde Android uyumlu sistemler için çıkarmış olduğu sesli görüşme özelliği nihayet iOS sistemler için de geldi.

Haberler 04.04.2015 - 18:26 Son Güncelleme : 04.04.2015 - 18:26

Geçen ay Facebookun F8 Geliştirici Konferansında WhatsAppın sesli görüşme özelliğiyle ilgili bilgi veren Brian Acton bu özelliğin kısa süre içinde iOS sistemler için çıkarılacağını duyurmuştu.

Ve bugün itibariyle iOS uyumlu mobil cihaza sahip kullanıcılar WhatsAppın bu özelliğinden yararlanabilecek.

Yalnız WhatsAppın bu özelliğini kullanabilmeniz için iPhoneunuzun kilidini jailbreak yoluyla açmanız gerekiyor. Cihazınız şartları karşılayabiliyorsa Cydiayı açın ve AppSync Unifiedı kullanarak WhatsAppın son beta sürümünü yükleyin.

WhatsAppın 2.12.1.97 beta sürümünü geliştirici sekmesinden indirebilirsiniz. İndirme işlemi bittikten sonra WhatsApp uygulamasını yeniden başlatın. Bütün bu işlemler bittikten sonra iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızdan WhatsApp sesli arama özelliğini kullanmaya başlayabilirsiniz.

iPhonenunuz Jailbreaklı değilse ya da bunun için jailbreakı kullanmak istemiyorsanız WhatsApp sesli arama uygulaması için biraz daha beklemeniz gerekmektedir. WhatsAppın final sürümüne ulaşmak için yaklaşık olarak biraz daha beklemelisiniz.

Ana Sayfaya Git