WhatsApp'ta kişiler artık yok!

WhatsApp’ın büyük merakla beklenen son güncellemesi kullanıcılarda hayal kırıklığı yarattı. Son yapılan WhatsApp güncellemesinden sonra kişiler sekmesinin kaybolması kullanıcıları adeta çıldırttı…

Haberler 24.02.2017 - 21:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dünyann en çok tercih edilen mesajlama uygulamalarndan WhatsAppn yeni güncellemesi kullanclardan tebrik yerine tepki ald. Kullanclar tepkilerini sosyal medya mesajlaryla WhatsAppa duyurmaya çalyor.

WhatsAppn son güncellemesiyle Favori ve kiiler sekmesinin kaldrlmasn anlamadklarn ifade eden WhatsApp kullanclar bu durumdan oldukça ikayetçi olduklarn ve internette WhatsApp güncellemesi nasl kaldrlr diye arama yapld da örenildi.

Kullanclardan bu derecede bir tepki beklemeyen WhatsApp konuyla ilgili resmi açklama yapmak zorunda kald. WhatsApptan yaplan açklama u ekilde;

WhatsApp Durum güncellendi. Favoriler/Kiiler sekmesi artk Durum Sekmesi oldu.

WhatsApp kolaylkla telefonunuzun adres defterindeki kiilerden hangilerinin WhatsApp kullandn belirleyebilmektedir.

Yeni sohbet yaratmak için simgeye bastnzda kiilerinizin bir listesini göreceksiniz. Favoriler/Kiiler sekmesini geri getirmek mümkün deildir.

Ayrca kullanclarn durum güncellemelerinin 24 saat kalp silinmesi de tepkilere neden oldu.

Whatsappn güncellenmi halini görenler, Hikayeler özelliini beenmedii gibi, yllardr kullanmda olan Favori sekmesinin kaybolmasnn kendileri için sinir bozucu bir durum olduunu kaydetti.

Ana Sayfaya Git