'Yakında 5G geliyor'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Yakında 5G geliyor. Onun da altyapı çalışmalarını hazırlıyoruz. Sağlıkta, tarımda, sanayide hayatımızın her alanında artık çok fazla yorulmadan teknolojiyi insanımızın hizmetine sunmuş olacağız." dedi.

Haberler 12.10.2018 - 16:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ulatrma ve Altyap Bakan Mehmet Cahit Turhan, yaknda gelecek olan 5Gnin altyap çalmalarn hazrladklarn belirterek, 5G gelince ne olacak? Salkta, tarmda, sanayide hayatmzn her alannda artk çok fazla yorulmadan teknolojiyi 5G sayesinde insanmzn hizmetine sunmu olacaz. dedi.

Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann da katlmyla Ispartadaki 15 Temmuz Demokrasi ve Hükümet Meydannda toplu açl töreni gerçekletirildi.

Bakan Turhan, burada yapt konumada, Ispartada olmaktan mutluluk duyduunu, millete ve cennet vatana hizmet etmek için azimle gayretle çaltklarn belirtti.

Hayat anlaylarnn temelinde her zaman vatan, millet sevdas yattna iaret eden Turhan, Bu nedenle milletimizin refah, memleketimizin bekas için gece gündüz demeden çalrz. Bu kutlu yolculukta sizlerle birlikte, hep bilikte Sayn Cumhurbakanmzn liderliinde çok mesafe katettik, önemli baarlar kazandk, büyük projeleri milletimize kazandrdk. diye konutu.

nanp, kenetlendiklerini, beraber yürüdüklerini, nice zorluklar atlattklarn, nice hizmetleri hayata geçirdiklerini aktaran Turhan, açl yaplacak hizmetlerin hayrl olmasn temenni etti.

Ispartann da Anadolu koktuunu vurgulayan Turhan, Ispartaya ulatrma hizmetleriyle ilgili bugüne kadar birçok hizmeti hayat geçirdiklerini, bugün de bölünmü yollardan çift yönlü yollara kadar birçok hizmeti açacaklarn bildirdi.

Durmak yok, yola devam

Birçok alanda çalmalara devam ettiklerine deinen Turhan, unlar söyledi:

Bunlar yeter mi, yetmez. Durmak yok, yola devam. Ispartal kardelerimizin özlemle bekledii yeni projeler geliyor. nallah projelerin tamamlanp, hizmete geçmesiyle Ispartann marka deeri daha da artacak. Sadece Ispartada çalmyoruz, Türkiyenin her köesini ulalabilir ve iletiilebilir hale getirmek için bütün gücümüzle ülkemizin her köesinde projelerimiz devam ediyor. Edirneden Hakkariye, Artvinden Mulaya kadar her köesinde ülkemizin ulam, altyapsn, iletiim altyaps gelitirmek, güçlendirmek, daha konforlu, güvenli, rahat ulam hizmeti vermek, daha hzl, güvenli iletiim hizmeti vermek için çalmalarmza devam ediyoruz.

Bakan Turhan, 4,5 Gyi iletiimde hizmete sunduklarn vurgulayarak, Yaknda 5G geliyor. Onun da altyap çalmalarn hazrlyoruz. 5G gelince ne olacak? Salkta, tarmda, sanayide hayatmzn her alannda artk çok fazla yorulmadan teknolojiyi 5G sayesinde insanmzn hizmetine sunmu olacaz. dedi.

Daha konforlu ve güvenli ulam için hzl trenlerin ülkenin her tarafna yaylp, gelitiini anlatan Turhan, bundan Ispartann da nasibini alacan bildirdi.

Bizler sizlerin huzuru, refah, güvenlii ve yaam kalitenizin yükselmesi için Cumhurbakanmzn verdii i programn, onun gösterdii yolla yöntemle uygulamaya koymak için 140 bin ulatrma ailesi olarak hizmetinizdeyiz. diyen Turhan, sözlerine öyle devam etti:

Bu hizmet devam edecek. Sizleri, daha rahat, iyi ve istediiniz yerde istediiniz zaman ulalabilmek için projelerimiz var. Gayret ediyoruz. Bazen sabr da gerekiyor, büyük projelerimizi hayata geçirmek için. Biraz zamana ihtiyacmz var. Önümüze engel çkartanlara kar hep birlikte dik duracaz, ylmayacaz, mücadele edeceiz. Bu vatan, ülke, bayram, devlet bizim. Bu bayran gölgesinde bu devleti, milleti böldürtmeden hep birlikte daha güçlü olarak gelecee yürüyeceiz.

Ana Sayfaya Git