-30 derece görevdeler

Terörle mücadelenin kahramanları kar ve dondurucu soğukta da göreve hazır

Haberler 25.01.2022 - 11:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Terörle mücadelede ön safta yer alan polis özel harekat (PÖH) timleri, her koulda göreve hazr bulunmak için kar ve dondurucu souklarda da eitimlerini aksatmyor.

Emniyet Genel Müdürlüüne (EGM) bal Özel Harekat Bakanl bünyesinde faaliyet gösteren Ar Emniyet Müdürlüü Özel Harekat ube Müdürlüüne bal timler, her türlü kouldaki görev için eitim ve tatbikatlar düzenliyor.

Hava scaklnn sfrn altnda 30 dereceye kadar dütüü kentte görev yapan PÖH timleri, çetin kta yaptklar operasyonlarla dosta güven, dümana korku veriyor.

Zorlu corafya ve iklim artlarna sahip bölgede 7 gün 24 saat elleri tetikte görev yapan timler, terörle mücadelenin yannda kentin asayii ve huzuru için de çalyor.

YARIM METRE KARDA TERÖR OPERASYONLARINA çIKIYORLAR

Kar kalnlnn yarm metreyi bulduu zorlu arazilerde terör operasyonlarna çkan timler, halkn huzuru için ehir merkezinde de gece-gündüz demeden devriye geziyor, belirli noktalarda nöbet tutuyor.

Yerli ve teknolojik silahlarla sk sk eitim ve tatbikatlar yapan timler, bu sayede hem bilgi ve becerilerini tazeliyor hem de zorlu görevlere kar kendilerini zinde tutuyor.

PÖH timlerinin kar, tipi ve dondurucu souk demeden düzenledikleri tatbikatlar, senaryolar ve uygulama yöntemleriyle göz dolduruyor.

TATBKATLARI NEFES KESYOR

Senaryo gerei meskun mahal operasyonu yapan timler, zrhl araçlarla gittikleri noktay kuattktan sonra sis bombalar arasnda terör unsurlarnn olduu ihbarnn alnd eve girdi.

Teröristleri etkisiz hale getiren timler, daha sonra karla kapl arazide yürüyüp arama-tarama faaliyeti gerçekletirdi.

Haftann belirli günlerinde de at talimi yapan timler, hedefi 12den vurmaya devam ediyor.

Ana Sayfaya Git