Borcu borçla kapatmaya çalışan ailenin evindeki para ve altınlar çalındı

Parası ve altınları çalınan aile yardım bekliyor

Haberler 28.08.2020 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Eyyübiye ilçesinde bir ailenin borçlarn kapatmak için ödünç aldklar para ve altnlar çalnd. Aile, yaklak 2 aydr bulunamayan hrszlarn bulunmasn istiyor.

Edinilen bilgiye göre hrszlk olay, 31 Temmuzda Kurban Bayramnn 1. günü yaand. Evde kimsenin olmamasn frsat bilen 2 kadn, Eyyübiye ilçesinde brahim Tuncere ait eve girdi. Kadn hrszlar, iddiaya göre brahim Tuncerin arkadalarndan borcunu kapatmak için ödünç ald 25 bin lira deerindeki bir miktar altn ve 18 bin liray çalarak izlerini kaybettirdi. Durumu polis ekiplerine bildiren Tuncer, yaklak 2 aydr bulunamayan hrszlarn bulunmas ve maduriyetinin giderilmesi için yardm istedi.

GÜVENLK KAMERASINA YANSIDI

Madur olduunu ve yardm beklediini aktaran brahim Tuncer, Bayramn birinci günüydü. Cebimde 18 bin 520 lira para vard. çocuklarn çekmecesinde de 2 adet küpe vard. Bayramn ikinci gününde eve geldiimizde gardrobun daldn gördük. Bizler durumu emniyet birimlerine bildirdik. Ekipler parmak izleri ald. Yaklak 2 aydr bekliyoruz. ki kadnn içeri girdiini, paray alp bölütüklerini ilettik. Olayn görüntülerini güvenlik kameralarnda tespit ettik. Benim ricam, emniyet ekiplerinin paralar bulup bana teslim etmeleridir. htiyaç sahibiyim. çek almtm, borçlarm var. Hrszlar herhalde kapy kimlikle açmlar. Hrszlar yaklak 20 dakika falan evin içinde kalmlar. O gün de binada kimse yoktu. Allah rzas için emniyet ekiplerinden hrszlar ve param bulmalarn istiyorum ifadelerini kulland.

Güvenlik kamerasna da yansyan görüntülerde, Tuncere ait eve iki kadnn girdii, yaklak 20 dakika içeride kaldktan sonra binadan çkarak uzaklat görülüyor.

Ana Sayfaya Git