Çocuklar Duymasın 30 Temmuz'da yaşanacaklar Taş fırın Haluk'un dilini arı sokacak

Çocuklar DuymaSın 1. bölümünü izleyemeyenler için Çocuklar Duymasın 1. bölüm özeti ve 2. bölümünü merak edenler için Çocuklar Duymasın 2. bölüm fragman detayları haberimizde.

Haberler 28.07.2017 - 14:29 Son Güncelleme : 28.07.2017 - 18:02

30 Temmuz akam yaynlanacak olan çocuklar Duymasn 2. bölüm fragmannda en dikkat çekici detayn Halukun dilini ar sokmas olurken, çocuklar Duymasn 2. bölüm fragman ve detaylar da örenildi. çocuklar Duyman 1. bölümünü izleyemeyenler için çocuklar Duymasn 1. bölüm özeti ve 2. bölümünü merak edenler için çocuklar Duymasn 2. bölüm fragman detaylar haberimizde.

çocuklar Duymasn 2. bölüm fragman yaynland. Halukun dilini eek ars sokuyor, evde kahkaha hz kesmiyor. Haluk konuamaynca olanlar oluyor. te, çocuklar Duymasn yeni bölüm fragman.

Halukun bana gelen talihsizlik herkesi kahkahalara bouyor. Tüm ev halk, Halukun konuabilmesi için seferber oluyor. Oksijen Hayriye, Haluka nefes alma tekniklerini öretmeye çalrken ortaya çok elendirecek anlar çkmaya balyor.

çOCUKLAR DUYMASIN BRNC BÖLÜM

Uzun bir süredir i dünyasndan ayr kalmak isteyen Ta Frn Haluka, Fs Fs smailin irketinde ihtiyaç vardr. Önemli bir proje için Halukun ie geri dönmesini isteyen smail Bey, Haluku ikna etmeye çalr. Halukun, bu zamana kadar hiç kimsenin sözleme imzalatamad Bilinçli Osman ikna etmesi gerekmektedir. Ancak bu i göründüü kadar kolay deildir... Haluku çok zor günler bekler.

Meltem, Gönül ve Tuna detoks yapmaya karar verir. Meltem, Halukun da detoks yapmasn isteyince birbirinden elenceli anlar yaanr. Tam bir TEOG annesi olan Gönül, Merve ve Orçunu TEOG kampna alr. Sürekli test çözmesi gereken çocuklara internet yasaklanr.

Öte yandan Eminenin ba, kaynvalidesi Kükrek Kadriye ile beladadr. Sosyal medyaya düen çayc Hüseyin öldü haberleri ortal kartrr. Gönül, bir eski dostlar yemei organize eder. Bu yemee tüm eski dostlar davetlidir. Dekolte kafa Selçukun saç ektirip ektirmedii ve kendisinden yirmi be ya küçük genç sevgilisi büyük bir merak konusudur...

YEN BÖLÜM

çocuklar Duymasn 2. bölüm fragman ile Halukun maruz kald egzersizler nedeniyle zor durumda kalacan gösterdi. Nefes terapisti olan baarl isim yapt hareketlerle Meltemin ilgisini çekerken Haluk, einin srarlarna dayanamayarak terapilere katlacak. Eminenin kardeinin istedii hareketleri yapmaya çalrken oldukça zorlanan Haluk, ortaya elenceli görüntülerin çkmasna neden olacak. Eminenin kz kardei Nefes Terapisti Hayriye i banda! Oksijen Hayriye, Haluka nefes alma tekniklerini öretmeye çalrken ortaya çok elendirecek anlar çkmaya balyor! Meltem ise Hayriyenin verdii direktifleri baarl bir ekilde yerine getiriyor. Öte yandan Hüseyinin annesi Kadriye, eve gelen misafirin mesleini anlamakta oldukça zorlanrken Hüseyin de ziyaretten honut kalmayacak.

Ana Sayfaya Git