Dost kurşunuyla şehadet Hatay Hassa'da polis ile asker yanlışlık çatıştı!

Hatay Hassa'da Çardak Yaylası'nda yanlışlıkla polis ve jandarma arasında çatışma çıktı. İlk belirlemelere göre bir askerin şehit düştüğü açıklandı

Haberler 13.05.2017 - 16:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hatay Hassa ilçesi çardak Yaylasnda polis ve jandarma arasnda çatma çkt. çardak Yaylasnda PKKllar üzerine balatlan operasyonda yanlkla polis ve Jandarmann çatt açklanrken Jandarma Astsubay çavu Niyazi Elçin ehit olurken, 1 asker ile 1 polis de yaraland.

Valilik konu ile alakal açklama yapt Yaanan olayda Hatay Valiliinin açklamasnda, Yazl açklamada öyle denildi: Amanoslar bölgesinde faaliyet gösterdii deerlendirilen bölücü terör örgütü mensuplarn etkisiz hale getirmek üzere 11 Maysta operasyon balatlmtr. Operasyonlar sürerken 13 Maysta saat 00.45 sralarnda Hassa lçesi çardak Yaylas Domuzdam Mevkiinde meydana gelen olayda 2 jandarma özel harekat timi mensubu ile 1 polis özel harekat timi mensubu yaralanmtr. Olayn ardndan ambulansla ilimizdeki çeitli hastanelere sevk edilen yarallardan Jandarma Astsubay çavu Niyazi Elçin yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetmitir. Olayla ilgili olarak adli ve idari tahkikat balatlmtr.

Ana Sayfaya Git