Ekşi Sözlük ortalığı karıştırdı Dünya Güzellerim düzmece Hindistan oteli iddiaları

Bülent Ersoy ve beraberindeki 3 güzelle çekimlerinin devam ettiği Dünya Güzellerim her hafta farklı bir ülkeden yayınlanamakta iken yaz başında başlayan DÜnya GÜzellerim'in ilk durağı Hindistan'dı. Çekimlerinin Hindistan ve Nepal 'de yapıldığı Dünya Güzellerim hakkında son dakika iddiaar ortaya atıldı.

Haberler 19.08.2017 - 03:03 Son Güncelleme : 19.08.2017 - 23:03

Bülent Ersoy ve beraberindeki 3 güzelle çekimlerinin devam ettii Dünya Güzellerim her hafta farkl bir ülkeden yaynlanamakta iken yaz banda balayan DÜnya GÜzellerimin ilk dura Hindistand. çekimlerinin Hindistan ve Nepal de yapld Dünya Güzellerim hakknda son dakika iddiaar ortaya atld. Dünya Güzelleriin otel görüntülerinin stanbulda çekildii iddialar gündeme bomba gibi otururken gözler de ilk öncelikli olarak Bülent Ersoya çevrildi.

Söz konusu iddia Eki Sözlükte yer ald. ddiay kuvvetlendiren baz görüntüler de ortaya çkt. Safiye Soymann otel mutfanda menemen piirdii sahnede arkada görülen otel logosu, stanbuldaki otelin logosuyla aynyd.

Yine Safiye Soyman ve Faik Öztürkün yer ald otel odasnn iç dizaynnn, stanbulda çekimlerin yapld iddia edilen otelin odalarndaki oda dizaynyla ayn olmas kafalarda soru iaretine yol açt.

Ana Sayfaya Git