Harun kolçak öldü mü? Harun Kolçak ölüm nedeni

Harun Kolçak son dakika haberlerinde Harun Kolçak'ın öldü söylentileri karşımıza çıkmakta. Ünlü sanatçı müdavim Harun Kolçak maalesef son dakika olarak hayatını kaybettiği açıklandı.

Haberler 19.07.2017 - 23:55 Son Güncelleme : 21.07.2017 - 02:25

Harun Kolçak son dakika haberlerinde Harun Kolçakn öldü söylentileri karmza çkmakta. Ünlü sanatç müdavim Harun Kolçak maalesef son dakika olarak hayatn kaybettii açkland.

Bir süredir kanser hastal illetiyle savaan ve en son olarak hastaneden çktktan sonra durumunun iyi olduu örenilen ünlü sanatç Harun kolçak, çok erken aramzdan ayrld. Sosyal medya üzerinden Eref Kolçakn olu Harun Kolçakn hayatn kaybettii açkland. Harun Kolçak2n akam saatlerinde hayatn kaybettii açkland.

HARUN KOLçAK HAKKINDA

Harun Kolçak, 15 Temmuz 1955 stanbul doumludur. Türk pop arkcs, besteci, söz yazar ve bas gitaristtir. Sinema sanatçs Eref Kolçakn oludur.

1955 yl stanbul doumlu sanatç Saint Benoitde eitimini sürdürdüü srada müzik çalmalarna o yllarda bas gitar çalarak balam, içindeki müzik tutkusu artnca sinema sanatçs olan babas Eref Kolçakla konuarak eitimini yarm brakm ve profesyonel müzik çalmalarna balamtr. lk çalmalarna rock müziin babas olarak tannan Erkin Korayla balamtr. 1977de Erkin Korayn çkard Tutkusu albümünde bas gitar çalmtr.

1978-1990 Silahlpoda Ritm 68 orkestrasna 1978 ylnda bas gitarist olarak katlan Kolçak, askerlik dönüü caz müzie yönelmi, Aydn Esen, Neet Ruacan-Nükhet Ruacan ve Erol Pekcan gibi ünlülerle çalm ve müzikal deneyimini artrmtr. O dönem Harun Kolçak, Onno Tunçtan orkestrasna katlmas için teklif almtr. 7 yl boyunca Onno Tunç Orkestras`nda bas gitaristlik, vokalistlik ve solistlik yapan Kolçak, Zerrin Özer ve Akn Nur Yengi ile birlikte yapt düetler ile Kuadas Kuadas Altn Güvercin Müzik Yarmas ve Antalya Akdeniz Akdeniz Müzik Yarmas adl ark yarmalarnda ödüller almtr.

EN SON HASTANEDEN TABURCU OLMUTU

Geçtiiimiz Haziran aynda aniden fenalaarak hastaneye kaldrlan ve bir süre youn bakmda kalan Harun Kolçaktan sevindirici haberler geldi. Prostat kanseriyle savaan ve iddetli karn ars nedeniyle Acbadem Maslak Hastanesine kaldrlan Harun Kolçak, skntl günleri geride brakmst. Uzun süredir hastanede tedavi gören ünlü arkc Kolçak,o günlerce taburcu oldu. Kolçak, evine geri dönmenin mutluluunu balkonunda çekilen bu kare sayesinde tüm hayranlaryla paylamt.

Ana Sayfaya Git