İşte Neslihan'dan şok atak Burak Özçivit Fahriye Evcen ne zaman evlenecek?

Burak Özçivit Fahriye Evcen düğünü 29 Haziran boğazın o eşsiz manzarasında yapılacak. Burak özçivit'in düğününe katılacak olan davetliler konusunda net bir bilgi verilmezken, rol arkadaşı Kara Sevda Nihan'ı Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu'nun düğüne katılmayacağı iddia edilmişti

Haberler 08.06.2017 - 00:43 Son Güncelleme : 08.06.2017 - 15:02

Burak Özçivit Fahriye Evcen düünü 29 Haziran boazn o esiz manzarasnda yaplacak. Burak özçivitin düününe katlacak olan davetliler konusunda net bir bilgi verilmezken, rol arkada Kara Sevda Nihan Neslihan Atagül ve ei Kadir Doulunun düüne katlmayaca iddia edilmiti. Geçtiimiz sene evlenen Neslihan Atagül Kadir Doulu çiftinin düün merasimine rol arkada Burak Özçivit katmamat. Bunun üzerinde Atagülün d ayn ekilde tepki verecei açkland.

Sait Halim Paa Yalsnda 29 Haziranda gerçekleecek tören öncesi Özçiviti artan kötü bir sürpriz yaand.

çok sayda ünlü ismin katlaca geceye Duymayan Kalmasnn haberine göre Burak Özçivitin 3 sezondur Kara Sevda dizisinde büyük ak Nihan canlandran partneri Neslihan Atagül ise katlmyor.Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, geçen yl 8 Temmuzda Kadir Douluyla yaamn birletiren Neslihan Atagülün düününe katlmam, gerekçe olarak da o tarihlerde yurtdnda olmalarn göstermiti.

Neslihan Atagül imdi tpk kendisi gibi Boaz manzaras eliinde nikah defterine imza atacak olan partneri Burak Özçivitin düününe gitmeyecek.

Neslihan Atagül, böylece kendi düününe katlmayan rol arkadana ayn karl vermi olacak.

Güzel oyuncunun ei Kadir Douluyla Burak Özçivit de Kara Sevda dizisi baladndan beri görümüyor. Yllar önce Küçük Srlar dizisinde beraber rol alan Doulu ile Özçivitin aras önceki yl önce Kara Sevda dizisindeki cesur sahneler yüzünden bozulmutu.

KARDEM BENM 2 GELYOR

Filmin yapmcs hem de oyuncusu olan Burak Özçivit sosyal medyadan yapt paylam ile takipçilerini bir hayli heyecanlandrd. Kardeim Benim 2yi böyle duyurdu. Yapmcln TAFF Pictures BRKS Productionsun üstlendii, barollerini Burak Özçivit ve Murat Bozun paylaaca Kardeim Benim 2 filmi, 24 Kasmda vizyona giriyor. Asl Enverin filmde rol alp almayaca ise henüz açklanmad. Ünlü oyuncu Burak Özçivit, kiisel Instagram hesabndan yapt paylamla Kardeim Benim 2nin vizyon tarihini açklad. Özçivit, bu paylam filmin ilk afiiyle birlikte yapt. lk filmde Burak Özçivit ve Murat Boza, Asl Enver elik etmiti. Boz-Enver ilikisinin bitmesinin ardndan, Asl Enverin yerine baka bir oyuncunun gelecei konuulmaya balamt. Ünlü çiftin bartklar yönündeki iddialarn ardndan, Asl Enverin de filmde rol alma olasl yükseldi.

DÜÜN HENÜZ AçIKLANDI

Düün tarihlerini 29 Haziran olarak belirleyen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, önceki gece Arnavutköydeki Sur Balktan çkarken görüntülendi.

çift, yaknlarna gönderdikleri üzerinde düün tarihlerinin yazl olduu katlar için Sadece tarih netleti, biz de akraba ve yaknlarmza ön davetiye gönderdik ama maalesef ortaya çkt. Asl davetiyeleri daha sonra göndereceiz dedi.

Muhabirlerin ikiliyle yapt röportaj, sokak satclar yüzünden yarm kald. Etraflarn saran çiçekçilerin eline tututurduu gülleri nianlsna veren Burak Özçivit, müsaade isteyerek sohbeti noktalad.

Ana Sayfaya Git