'Kavurmacıyı bırakın, kavrulan ülkeye bakın'

Geçtiğimiz gün havalimanın da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Kavurmacı ile alakalı açıklama yapan Erdoğan'a yanıt MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. Bahçeli açıklamasında 'Kavurmacıyı bırakın, kavrulan ülkeye bakın' dedi.

Haberler 25.05.2017 - 14:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz gün havalimann da stanbul Büyükehir Belediye Bakan Kadir Topban damad Kavurmac ile alakal açklama yapan Erdoana yant MHP Genel Bakan Devlet Bahçeliden geldi. Bahçeli açklamasnda Kavurmacy brakn, kavrulan ülkeye bakn dedi.

MHP Genel Bakan Devlet Bahçelinin Twitter üzerinden yapt açklama öyle: Partimizin bu haftaki Meclis grup toplantsnda FETÖnün siyasi aya hakkndaki yorum ve deerlendirmelerim ses getirmi, yank bulmutur. Hakl bir ekilde FETÖnün siyasi ayann üzerine gidilmesi, bu kapsamdakilerin tespit ve tehirinin yaplmasn istemi, dilemitim.

ANLAILAN O K CUMHURBAKANI RAHATSIZ OLMU

Anlalan odur ki, Sayn Cumhurbakan hiç beklemediim, arzu ve tahmin etmediim ölçüde grup konumamdaki bu sözlerden rahatsz olmutur. Bu rahatszlk Sayn Cumhurbakannn kendi takdiri, kendi bilecei bir husustur. nandmz söylemek ilkeli siyasetimizin gereidir. Sayn Erdoann, 24 Mays 2017de Brüksele seyahati öncesinde üzücü ve üslup açsndan sorunlu açklamalar cevapsz kalmayacaktr.

BZM TALEBMZ HÜKÜMETE YÖNELK

Bir defa bizim çar ve talebimiz hükümete yöneliktir. FETÖnün siyasi ayann ortaya çkarlmas siyasi otoritenin balca vazifesidir. Kavurmacy müdafaa ederek AKPye fatura kesildiini söylemek hem makul, hem meru, hem de mantki bir deerlendirme deildir. FETÖnün siyasi aya ile ilgili bugüne kadar hiçbir adm atlmamas milli vicdan ziyadesiyle sarsm ve yaralamtr. Bu açktr. Bu konuda en öncelikli görev hükümete dümektedir. Emniyet, istihbarat ve yargy seferber edecek de hükümettir.

Ana Sayfaya Git