Victoria's Secret meleği Adriana Lima ve Türk aşkı Yazar Metin Hara kimdir

Adriana Lima - Metin Hara aşkı çok konuşuluyor. Dünyanın en gözde mankenlerinden ve en güzel kadınlarından biri sayıan Adriana Lima'nın Türk bir erkekle birlikte olduğunu biliyor muydunuz? Türkiye'ye yakınlığı ile bilinen Adriana Lima'nın ülkeyi neden bu kadar ziyaret ettiği belirdi

Haberler 10.07.2017 - 20:55 Son Güncelleme : 11.07.2017 - 00:35

Adriana Lima - Metin Hara ak çok konuuluyor. Dünyann en gözde mankenlerinden ve en güzel kadnlarndan biri sayan Adriana Limann Türk bir erkekle birlikte olduunu biliyor muydunuz? Türkiyeye yaknl ile bilinen Adriana Limann ülkeyi neden bu kadar ziyaret ettiini duyunca çok aracaksnz haberleri akabinde Metin hara günün en çok aranan magazin kiisi oldu. Peki Metin Hara ünlü mü?

Geçtiimiz günlerde Metin hara ile Adriana Lima dudak dudaa görüntülendii iddialar sosyal medya da dolat. Bunun akabinde de Metin hara kimdir diye merak edildi.

14 Haziran 1982 tarihinde, stanbulda dünyaya gelmitir. lkörenimini 50. Yl Cumhuriyet lköretim Okulunda tamamladktan sonra, orta ve lise örenimi için Üsküdar Amerikan Kolejine gitmitir. Üsküdar Amerikan Kolejini bitirdikten sonra çapa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde eitim hayatn tamamlad. Üniversite hayat boyunca geçimini salamak için reklam oyunculuuna balam, birçok ulusal ve global markann Türkiye ve yurtdndaki tantm mecralarnda yer almtr.

kendini gelitirdikten sonra son 5 senedir profesyonel anlamda enerji ile tedavi çalmalar yapmaya balad. nsan salna olan bütüncül yaklam, insann hayal gücüne smayan yetenekleri, insan zihnine smayan engin bilgisi ve insan bedenine olan sonsuz güveni sayesinde ald tbben imkansz sonuçlar ile ksa sürede tp camiasnda yank uyandrd. Bugüne kadar tedavisine yardmc olduu yüzlerce insann hayatn deitiren ve bu bak açsn, tekniklerini 10000den fazla insanla paylaan Metin birçok basn-yayn kuruluu araclyla milyonlara seslendi.

2000 ylndan itibaren insanlarn yaamlarn dönütürebilmesi için ar hastalklar olan insanlara seminerler ve bireysel seanslar yapmaya balamtr. 2007 ylnda Dinle Neyden adl filmin barol oyuncularndan biri olarak 2008de Uluslararas Ankara Film Festivalinde en iyi genç yetenek ödülüne layk görülmütür.

2008 ylnda Trusthuman- nsanagüven projesini hayata geçiren Metin Baka Bir Dünya Mümkün felsefesiyle bireysel seanslar ve toplu seminerlerle insanlarn hayatna dokunmaya devam etmitir.

2014 ylnda Akn stilas 3lemesinin 1. kitab olan Yol kitab, sadece ilk 3 ayda 100.000in üzerinde satm, yaklak 8 ay boyunca bestseller listelerinde kalmtr. Her dokunduu hayat için aaç diken, yunus evlat edinen, hapishanelere, yetimhanelere,huzurevlerine yapt ziyaret ve yardmlarla dikkat çekmitir. Birçok çevre ve sosyal sorumluluk derneine üye olan Metin, Kansersiz Yaam Dernei yönetim kurulu üyesidir.

2015 ylnda Hürriyet Gazetesinin pazar ekinde yazlar yaynlanmaya balam ve büyük ses getirmitir.

KTABINI SAKLIYORDU

Los Angeles Havaliman çknda gülümseyerek objektiflere poz veren model Adriana Limann elinde Metin Harann Yol- Akn stilas (The Path: Invasion of Love- Overcoming The Illusion) isimli kitabn tamas dikkat çekti.

Adriana Lima ile Metin Harann geçen ay stanbulda bir organizasyonda tanm, Lima ile çekilmi fotorafn Instagram sayfasndan paylaan Hara; altna da Gerçekten son derece mütevaz, doal bir ruh. Bütün diilerin kendi doalarnda vahi ve özgür olmalar dileiyle yazmt. Haziran aynda Türkiyeye gelen Lima ise Instagram hesabndan Harann Yol isimli kitabn paylaarak, Yolculuumda bana elik etti yazmt. Yol, üç kitaptan oluacak olan Akn stilas serisinin ilk kitab. Kiisel ve ruhani geliim türündeki kitabn ikincisi olan Dem ise geçtiimiz günlerde okurlarla bulutu.

Ana Sayfaya Git