11. Kattan yere çakılmışlardı!

Önceki gün bulundukları lüks sitenin 11. katından asansör halatının kopsamı sonucu yere çakılan ve oğlunu kucağına alarak mücize yaratan Baba Erdoğan ve oğlundan sevindidici haber var. Baba Erdoğan'ın sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Haberler 21.04.2021 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda oturduklarn evin 11inci katndan asansöre binen baba ve olu, halatnn kopmas sonucu yere çakld. Olaydan ans eseri yaral kurtulan baba ve olu, hastanede tedavi altna alnd. Oolunu kucana alarak mücize yaratan Baba Muhammed Erdoan ve olundan sevindidici haber gedi. Baba Erdoann salk durumunun iyiye gittii bildirildi.

11. KATTAN YERE çAKILDILAR

Olay, pazar günü saat 17.00 sralarnda Kayapnar ilçesi Frat Mahallesi Nazm Hikmet Caddesi üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Olu ile birlikte kaldklar sitede bulunan oyun parkna giden baba ile evlad, asansöre bindi. Muhammet Erdoan (29) ve olu Talha (4), 11inci kattan aa inmek için dümeye bast. Baba-oul 11inci kata gelen asansörden inmeyi beklerken halatn kopmasyla önce 6nc kata kadar hzla dütü.

BABA ERDOAN MÜCZE YARATTI

Bu srada asansörün bir bölmesine tutunan Muhammet Erdoan, olunu kucana alarak darbeden korumaya çalt. 6nc katta ksa bir süre duran asansör, daha sonra yine hzla zemine çakld. Gürültü üzerine site sakinleri, zemine gelerek asansörün kapsn açp Erdoan ile olunu dar çkard. hbar üzerine olay yerine salk, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilirken, ar yaralanan Erdoan ile babasnn kucanda olduu için yüzünde cam kesikleri ile kazay hafif syrklarla atlatan Talha, ilk müdahalenin ardndan Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld. Youn bakma alnan omurgasnda ve omuzunda krklar olan Erdoan, Elhamdülillah iyiyim dedi. Asansörde inceleme yapan polis ekiplerinin, olayla ilgili çalmas sürüyor.

Ana Sayfaya Git