12 gündür haber alınamıyor

14 gün önce evlenen Hatice Hüseyin (18) ile amcasının kızı Esra Hüseyin (15), alışveriş yapmak için çıktıkları evlerine geri dönmedi. Polis kuzenleri ararken, aileler, 12 gündür kayıp olan kızlarına evlerine dönmeleri için çağrı yaptı.

Haberler 23.09.2020 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gaziantepin Akdere Mahallesinde yan yana evlerde oturan Suriye uyruklu kuzenler Hatice ve Esra Hüseyin, 11 Eylülde alveri yapmak için evden ayrld. Kuzenler akam eve dönmeyince yaknlar mahalleye ve gidebilecekleri adreslere bakt ancak sonuca ulaamad. Bunun üzerine yaknlar, polise giderek kayp bavurusunda bulundu.

KIZIMIN HAYATINDAN ENDE EDYORUM

Suriyenin Azez kentinden 6 yl önce gelip Gaziantepe yerletiklerini belirten, kz Esra ile yeeninin bir an önce bulunmasn isteyen Mustafa Hüseyin, Kzm 11 Eylül günü akam saatlerinde kuzeni ile evden çkp gitmi. Dönmeyince biz aradk, sorduk ama bir neticeye ulaamadk. Polise bavurduk ve hala aryoruz. En son gittikleri gün kamera kaytlar var. çarda geçtikleri srada bir otelin kameralarnda gözüküyorlar. Baka bir ey bulamadk. Devlet büyüklerinden yardm istiyorum. Kzm daha küçük. Canndan endieleniyorum. Kandrlarak götürülmü olabilir ve bulunmasn istiyorum diye konutu.

KMSEDEN KORKMALARINA GEREK YOK

Kz Haticenin 14 gün önce yeeniyle evlendiini ve bir an önce dönmesini isteyen gözü yal baba Abdulkadir Hüseyin, Kzm 14 gün önce evlendi. Onun bulunmasn istiyorum. Evlilikle ilgili bir sorunu olsa asla izin vermezdim. Kzmn bulunmasn istiyorum. Hiçbir yerde yok. Kzm kurban olurum gelsin, onu bamn tac ederim. Kimseden asla korkmasna gerek yok dedi.

Abdulkadir Hüseyin, kznn kolunda 2 bilezik ve yüzüü olduunu onun dnda yanlarnda bir ey bulunmadn ifade ederek, kzlar görenlerin güvenlik güçlerine ihbarda bulunmasn istedi.

Öte yandan iki kuzenin, evden ayrldktan yaklak 1 saat sonra, çarda yürüdükleri sradaki görüntüleri ise bir i yerinin güvenlik kameralarna yansd.

Ana Sayfaya Git