15 gün evden çıkmama cezası

Yaşlı adamı sosyal medyada rencide eden kişi hakkında örnek karar Ankara'da hastaneye gitmek için dışarı çıkan yaşlı bir vatandaşı videoya çekip sosyal medyada paylaşan kişi hakkında sevk edildiği hakimlikçe 15 gün süreyle evinden çıkmaması kararı verildi

Haberler 25.03.2020 - 00:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakentte hastaneye gitmek için dar çkan yal bir vatanda videoya çekip sosyal medyada paylaan kiinin 15 gün süreyle evini terk etmemesine, bu sürenin sonunda haftann iki günü huzurevini ziyarete gitmesine hükmedildi.

Kendisini polis olarak tantarak hastaneye gitmek için dar çkan bir yal vatandala görütüü anlar sosyal medyadan paylaan M.T.E, hakknda balatlan ilem çerçevesinde bugün adliyeye sevk edildi.

ÖRNEK CEZA VERLD

Ankara Cumhuriyet Basavclnn Kamu Görevini Usulsüz Üstlenilmesi suçundan balatlan soruturma kapsamnda M.T.E, 1. Sulh Ceza Hakimliinde hakim karsna çkt.

Ankara 1. Sulh Ceza Hakimlii, Kamu görevinin usulsüz üstlenilmesi suçundan M.T.E. hakknda 15 gün süreyle evini terk etmemesine, bu sürenin tamamlanmasnn ardndan da haftada iki gün ikametine en yakn huzurevine ziyarete gitmesine hükmetti.

Ana Sayfaya Git