15 yaşındaki zihinsel engelli genç kayboldu

Şırnak’ın İdil ilçesinden ailesi tarafından diş tedavisi için Cizre ilçesine hastaneye getirilen 15 yaşındaki zihinsel engelli genç kayboldu.

Haberler 28.09.2018 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

dil ilçesi Yeni Mahallede ikamet eden ve ailesi tarafndan di tedavisi için Cizre Az ve Di Merkezine getirilen 15 yandaki zihinsel engelli Vedat Mete, ailesinin gözü önünde kayboldu. Ailesi ile birlikte hastane koridorundayken birden kayplara karan genci bulmak için hastane ve hastane çevresinde arama yapan aile tüm aramalara ramen Vedat Meteyi bulamad. çocuklarn bulamayan aile fertleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis kayp genci bulmak için ilçe genelinde arama çalmas balatt.

Zihinsel engelli çocuunu di tedavisi için Cizre Az ve Di Sal merkezine getirdiklerini ifade eden baba Mehmet Zeki Mete, çocuunun tedavisini yaptktan sonra dier bir hastay doktora muayene ettirmek istedii srada koridorda Vedat Metenin bir anda gözden kaybolduunu söyledi. Baba Mete, Doktorun odasndan darya çktmzda çocuumu braktm yerde göremedim. çocuumu bulmak için hastaneyi ve hastane etrafn kar kar aradk ama çabalarmz sonuç vermedi. Belediye zabta müdürlüü ve polis karakoluna kayp bavurusu yaptk. Yetkililerden ve hayrsever vatandalardan ricamz çocuu görmeleri halinde bize ulamalardr. çünkü çocuum zihinsel engelli nereye nasl gittiinin farknda deil. Bana bir ey gelmesinden korkuyoruz. Onun için hayrsever vatandalardan ve yetkililerden çocuumun bulunmas için yardm bekliyorum dedi.

Ana Sayfaya Git