156 gün oldu Gülistan'dan hala haber çıkmadı

Tunceli'de, 5 Ocak'tan beri haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'yu (21) arama çalışmaları, 156'ncı günde de sürdürüldü.

Haberler 09.06.2020 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Munzur Üniversitesi çocuk Geliimi Bölümü 2nci snf örencisi Gülistan Doku, kald yurttan 5 Ocak sabah ayrlmasnn ardndan kendisinden bir daha haber alnamad. Diyarbakrda yaayan ailesi, kzlarnn kaybolduu gün Tunceliye gelerek, güvenlik güçlerine ihbarda bulundu. Ailenin ihbar üzerine arama çalmalar balatld. Yaplan aratrmalar sonunda Gülistan Dokunun cep telefonunun en son Uzunçayr Baraj Gölü üzerindeki Sarsaltuk Viyadüünde sinyal verdii belirlendi. Görgü tanklar da ifadelerinde Gülistan en son viyadükte gördüklerini belirtince, bölgede arama çalmalar balatld.

GÜLSTANDAN HABER ALINAMIYOR

Gülistan Dokunun arama çalmalar 156nc günde de devam ederken bugünkü arama çalmalarna Tunceli AFAD ekipleri ve Elaz Emniyet Müdürlüüne bal su alt arama kurtarma polisleri katld. Tunceli AFAD ekipleri, Sarsaltuk Viyadüü bölgesinden Uzunçayr Baraj Gölünün elektrik üretimi yaplan türbinlerin bulunduu bölgeye kadar olan 10 kilometrelik alanda arama çalmalarn yürütürken, dalgç polisleri de Sarsaltk Viyadüü bölgesinde gün içinde dallar yaparak Gülistan Dokudan iz arad. Gün boyu yaplan arama çalmalarnda Gülistan Dokuya ait bir ize rastlanamad.

Ana Sayfaya Git