16 yıldır aranan 'altın çocuk' yakalandı

Türkiye'nin çeşitli yerlerinde dolandırıcılık yaptığı gerekçesiyle 16 yıldır aranan, hakkında 15 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 'altın çocuk' lakaplı Gökhan S. (45), Antalya'nın Manavgat ilçesinde yakalandı.

Haberler 11.09.2019 - 10:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyenin çeitli yerlerinde dolandrclk yapt gerekçesiyle 16 yldr aranan, hakknda 15 yl 6 ay kesinlemi hapis cezas bulunan altn çocuk lakapl Gökhan S. (45), Antalyann Manavgat ilçesinde yakaland.

Dolandrclk, yaralama ve hrszlk suçlarndan hakknda 15 yl 6 ay kesinlemi hapis cezas ve 10 bin lira para cezas bulunan Gökhan S.nin Manavgatta olduu bilgisini alan l Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü nfaz Büro Amirlii ile Yankesicilik ve Dolandrclk Büro Amirlii ekipleri ortak operasyon yapt. Belirlenen adrese sabah saatlerinde yaplan basknda Gökhan S. yakalanp, gözaltna alnd. Gökhan S.nin yaplan üst aramasnda, çeitli kiilere ait çok sayda kimlik ele geçirildi. Gökhan S., salk kontrolünden geçirildikten sonra ilemleri için emniyete götürüldü. 16 yldr aranan Gökhan S., polisteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edildi.

Öte yandan suç örgütlerinin, her olaydan sonra kaçp, sakland ve yakalanmad için Gökhan S.ye, altn çocuk lakab takt belirtildi.

Ana Sayfaya Git