2 bin işçi alınıyor

Orman Genel Müdürlüğünün 2 bin 83 işçi alımına ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı

Haberler 27.05.2021 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tarm ve Orman Bakanlna bal Orman Genel Müdürlüü (OGM), tara tekilatnda istihdam edilmek üzere 2 bin 80i geçici, 3ü daimi olmak üzere toplam 2 bin 83 içi alm yapacak.

OGMnin Resmi Gazetede yaymlanan ilanna göre, Kamu Kurum ve Kurulularna çi Alnmasnda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakknda Yönetmelik hükümleri uyarnca kurumun tara tekilatnda istihdam edilmek üzere 2 bin 80 geçici ve 3 daimi içi alnacak.

2 BN ç ALINACAK

Toplam 2 bin 83 içi alm için adaylarda aranacak genel ve özel artlar ile dier bilgiler KURun açk i ilanlarnda duyurulacak. Bu ilanlar 14-18 Haziranda KUR üzerinden yaymlanacak. Gerekli artlar tayan adaylar ilan süresince bavurularn KUR üzerinden yapacak. Sözlü ve uygulamal snava, i ilannda belirtilecek kadro saysnn 4 kat kadar aday çarlacak. Bu adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek.

Kura yeri ve tarihi KUR açk i ilannda belirtilecek, ilgili Orman Bölge Müdürlüü internet sitesinden de duyurulacak. Adaylarn adreslerine yazl tebligatla bildirim yaplmayacak. lan edilecek tüm pozisyonlarn deneme süresi iki ay olacak.

çi alm sürecine ilikin tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklarla sözlü ve uygulamal snavn yeri ve tarihi bölge müdürlükleri internet sitesi üzerinden ilan edilecek. Talep artlarn tamad sonradan anlalan adaylarn bavurular ilan, kura, snav ve atama süreçlerinin her aamasnda idarece sonlandrlabilecek.

Ana Sayfaya Git