2 gün sonra evlenecekti! Öldürüldü

İzmir Kemalpaşa'da son dakika cinayet haberi duyuldu. Geçmişten gelen bir husumetin aralarında var olduğu öğrenilen Ramazan Kaya ile komşusu Musa Ö. arasında tartışma çıktığı ve sonrasında da felaket anlarının yaşandığı açıklandı

Haberler 13.05.2017 - 16:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

zmir Kemalpaada son dakika cinayet haberi duyuldu. Geçmiten gelen bir husumetin aralarnda var olduu örenilen Ramazan Kaya ile komusu Musa Ö. arasnda tartma çkt ve sonrasnda da felaket anlarnn yaand açkland. Baayan kavgay ayrmak isteyen Ramazan kayann olu 23 yandaki smail Kaya Musa Ö. tarafndan vurularak öldürüldü.

Olay, dün akam saatlerinde Kemalpaann krsal Yenmi Mahallesinde meydana geldi. Aralarnda husumet olduu öne sürülen Musa Ö. ile komusu Ramazan Kaya, evlerinin önünde tartmaya balad. Tartmann büyümesi üzerine Musa Ö. tüfeiyle rastgele ate etmeye balad. Bu srada kavgay ayrmak için araya giren Kayann olu smail Kaya gösünden vurularak ar yaralanrken, babas ile annesi Gülbahar Kayann vücutlarna saçmalar isabet etti.hbar üzerine gelen salk ekiplerinin yapt müdahalenin ardndan Kemalpaa Devlet Hastanesine kaldrlan smail Kaya kurtarlamad. Ramazan Kaya ile ei Gülbahar Kaya ise Ege Üniversitesi Hastanesinde tedaviye alnd. Kaya çiftinin salk durumunun iyi olduu örenilirken, olayda yaamn yitiren smail Kayann cesedi otopsi için zmir Adli Tp Kurumu Morguna kaldrld.

Ana Sayfaya Git