2 Haziran hava durumu! Meteoroloji sağanak yağış uyarısı verdi

2 Haziran hava durumu İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya 'da hava nasıl olacak? geçitğimiz haftalarda mevsim sıcaklıkları üstünde seyreden hava sıcaklığı geçtiğimiz hafta da mevsim normallerinin üzerinde seyretmekte idi. Normalleşme sürecinde evlerinden çıkmak isteyen vatandaş 2 Haziran hava durumunu merak etmekte. Ancak Meteoroloji Genel Müdürlüğü önümüzdeki 2 gün için uyarılarda bulunmakta.

Haberler 02.06.2020 - 01:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2 Haziran hava durumu stanbul, Ankara, zmir, Antalya da hava nasl olacak? geçitimiz haftalarda mevsim scaklklar üstünde seyreden hava scakl geçtiimiz hafta da mevsim normallerinin üzerinde seyretmekte idi. Normalleme sürecinde evlerinden çkmak isteyen vatanda 2 Haziran hava durumunu merak etmekte. Ancak Meteoroloji Genel Müdürlüü önümüzdeki 2 gün için uyarlarda bulunmakta.

Meteoroloji kuvvetli ya uyars verdi. Meteoroloji Genel Müdürlüü tarafndan yaplan son deerlendirmelere göre Sal günü ülkemiz genelinin parçal ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, ç Anadolu, Bat ve Orta Karadeniz, Dou Anadolunun dousu ile Giresun, Gümühane, Bayburt, Kars, Ardahan, Ar, Idr ve Adyaman çevrelerinin aralkl saanak ve gök gürültülü saanak yal geçecei tahmin ediliyor.Yalar yarn öle saatlerinden sonra Orta Karadeniz ile Kastamonu, Sinop, Yozgat, çankr, Kayseri ve Sivas çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olmas bekleniyor.

Rüzgarn ülkemizin kuzeybat kesimlerinde bat ve kuzeybat yönlerden hafif, ara sra orta kuvvette, Dou Akdenizin iç kesimleri, ç Anadolunun dousu, Dou Karadenizin iç kesimleri ile Dou Anadolunun kuzeyinde kuvvetli ve ksa süreli frtna(40-70 km/sa) eklinde esecei tahmin ediliyor.

Hava scaklnn iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalaca, dier yerlerde önemli bir deiiklik olmayaca tahmin ediliyor.

Ana Sayfaya Git