2 şüpheli tutuklandı

Diyarbakır’da parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddiasıyla Ergün Arslan’ı (35), bıçaklayarak öldürmek suçundan gözaltına alınan Süleyman Değer, Efe Hamza Tunç ve H.İ.P., emniyetteki işlemlerinin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Süleyman Değer ve Efe Hamza Tunç, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, H.İ.P. ise serbest bırakıldı.

Haberler 06.04.2022 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda önceki akam saatlerinde Ergün Arslan isimli bir kii taciz iddiasyla bir grup tarafndan darp edilip bçaklanmas sonucu hayatn kaybetti. Olaya ilikin gözaltna alnan 4 üpheliden 2si tutuklanrken, 2si ise adli kontrol artyla serbest brakld.

TACZ DDASIYLA LNç EDLD

Olay, önceki akam saat 17.20 civarnda Diyarbakrn Sur ilçesi Küçükakar Sokakta meydana geldi.

Anzele parknda oturan kz çocuunun fotorafn çektii iddiasyla 40 yandaki Ergün Arslan, bir gurup tarafndan kovalanarak iki sokak boyunca darp edildi. Ksa süre sonra srtndan ve sol koltuk altndan bçaklanan Ergün Arslan, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çarlan 112 salk ekipleri tarafndan Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd. Bilinci kapal olan Arslan, yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak hayatn kaybetti.

GÖZALTINA ALINDILAR

Olayla ilgili Diyarbakr Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirliine bal ekiplerince yaplan incelemeler sonucu güvenlik kameralarndan tespit edilen ve olay gerçekletiren ahslardan iddiaya göre, bçak kullanan 16 yandaki S.D., darp ettii iddiasyla 16 yandaki E.H.T., 17 yandaki H..P ve 24 yandaki B.E., ksa sürede yakalanarak gözaltna alnd.

K K TUTUKLANDI

Gözaltna alnan üpheliler emniyetteki ifade ilemlerinin ardndan akam saatlerinde adli makamlarca sevk edildi. Savclk sorgularnn ardndan H..P ile B.E. adli kontrol artyla serbest braklrken, S.D ve E.H.T., çkarldklar nöbetçi mahkeme tarafndan adam öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git