20 yıldır kafasında çivilerle yaşıyor

Kafasına çivili zincirle vurulan şahıs 20 yıldır bu şekilde yaşıyor. Şanlıurfalı terzi tedavi için yardım bekliyor.

Haberler 29.08.2018 - 11:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada 20 yl önce kafasna çivili zincirle vurulduktan sonra çivilerle birlikte yaayan 43 yandaki terzi, tedavi için yardm bekliyor.

anlurfada 43 yandaki terzi Abdulkadir Özeren, 20 yl önce, gece iten çktktan sonra evine gittii srada iddiaya göre kafasna çivili zincirle kimlii belirsiz kii veya kiilerce vurularak yaraland. Kafasna ald darbe ile yere yklan Özeren, kaldrld hastanede tedavisinin ardndan taburcu oldu. Yaklak bir hafta sonra kafasnda ilik olumasyla tekrar hastaneye giderek röntgen çektiren Özeren, kafatasnda yaklak 30 adet çivi ve toplu ineye benzer metal maddelerin olduu tespit edildi. Bekar ve tek bana yaayan Özeren, yaklak 15 kez kendi imkanlaryla ameliyat olduunu, tamamen iyilemesi için ise Antalyada olmas planlanan ameliyat için maddi durumunun olmadn ifade ederek, hayrsever iadamlarndan ve devlet büyüklerinden yardm istedi. Antalya Akdeniz Üniversitesinde ameliyat için bavuru yaptn aktaran Özeren, tedavi için gerekli paray bulamazsa ameliyat olamayacan söyledi.

20 yldr kafamdaki maddelerle yayorum

Terzilik mesleini bir ustann yannda sürdüren fakat salk sorunlar yüzünden sürekli ii brakmak zorunda kaldn dile getiren Abdulkadir Özeren, 20 yl önce bir darbe aldm kafamdan, darbe sonucu kafam bir ceviz büyüklüünde iti. Daha sonra bu ceviz büyüklüündeki ilik patlad. lk olarak Mehmet Akif nan Eitim ve Aratrma Hastanesi gittim. Orada ilk tedavimi olduktan sonra Adanaya sevk ettiler. Adana Balcal Hastanesinde film çektiler, madde olduunu gördük. Burada doktorlar, bana dedi ki Burada seni tedavi edersek ya kör olursun ya da felç kalrsn daha sonra tedavi olmadm. Öyle kaldm. Maddi imkanlarm olmad için baka yere de gidemedim. Daha sonra askerlik çam geldi, askere gittim. Askerlik yaparken fenalatm tedavi için Ispartaya gönderildim. Ispartada 4 kez ameliyat oldum. Daha sonra 3 kere de çorluda ameliyat oldum. Ayaklarmdan ve baldrlarmdan sürekli parçalar alnarak bama monte edildi. Defalarca ameliyat oldum bir türlü tam salma kavuamadm. Tam salma kavuabilmek için Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde tedavi olabileceimi söylediler. Maddi durumum kötü olduu için oraya gidip tedavi olamyorum. Hayrseverlerden ve devlet büyüklerimden yardm bekliyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git