2017 Kurban Bayramı Ne Zaman? Bayram tatili 6 gün olacak mı?

Ramazan Bayramı akabind gelen Kurban Bayramı ne zaman sorusu şu sıralar çok merak ediliyor. Kurban Bayramı Tatili'nin kaç gün olacağı soruları şimdiden sorulmaya başlanmışken herkes Bakanlıktan gelecek Kurban Bayramı tatili 6 gün mü sorusunun cevabını merak ediyor.

Haberler 05.08.2017 - 01:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mübarek Bayramlarmz Kurban Bayram ve Ramazan bayram dr. Ramazan Bayram akabind gelen Kurban Bayram ne zaman sorusu u sralar çok merak ediliyor. Kurban Bayram Tatilinin kaç gün olaca sorular imdiden sorulmaya alanmken herkes Bakanlktan gelecek Kurban Baram tatili 6 gün mü sorusunun cevabn merak ediyor. Bu sene 1 Eylül bilindii üzere Kurban Bayramnn ilk günü ve 30 Austos Zafer Bayram sebebiyle resmi tatil mevcut. Peki 30 Austos Zafer Bayram ile Kurban Bayram tatili birletirilecek mi?

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN

2017 Yl Kurban Bayram arefe günü 31 Austos Perembe gününe denk geliyor. Kurban Bayram ise 1 Eylül Cuma günü balayacak ve 4 Eylül 2017 Pazartesi günü sona erecek.

aar Üniversitesi letme Fakültesi letme Bölüm Bakan Prof.Dr.ge Prnar, 30 Austos Zafer Bayramnn resmi tatil olmas ve arife gününün tam gün ilan edilebilmesi, toplam tatil süresinin 6 güne çkmas ihtimalini ortaya çkaryor. Eer, Hükümet tarafndan 28 ve 29 Austos tarihlerinin de resmi veya idari tatil ilan edilme olasl gerçekleirse Kurban Bayram tatilinin süre olarak 10 günü bulmas söz konusu diyerek uzatlma karar alnd takdirde, uzun süreli bir tatilin önceden ilan edilerek duyurulmasnn turizm bölgelerine ciddi anlamda ekonomik katksnn olacan söyledi. Kurban Bayram tatili için gözler hükmetten gelecek açklamaya kitlendi. Bakan Kurtulmu Kurban Bayram tatilinin uzatlp, uzatlmamas yönündeki soruya, Henüz belli olmad, belli olmadan herhangi bir ey söylemek, ümit vermek doru olmaz. dedi. Kültür ve Turizm Bakan Numan Kurtulmu, Habertürk TVde verdii röportajda Kurban Bayram tatiline ilikin açklamalarda bulundu.

Bu yl 1 Eylül tarihinde balayacak Kurban Bayram, 30 Austos Zafer Bayramnn resmi tatil olmas ve arife gününün tam gün ilan edilebilmesi ihtimaliyle 6 günlük bir tatil beklentisi ortaya çkt. Bakan Kurtulmu, Kurban Bayram tatiliyle ilgili yöneltilen soruya, Henüz belli olmad, belli olmadan herhangi bir ey söylemek, ümit vermek doru olmaz. Ama herhalükarda bayram tatili ümidimiz var, yani ksa da olsa bayram tatilimiz var. Uzun olursa ne l, turizm bakmndan ama u haliyle bile bayramda Türkiyenin birçok yerinde turizm açsndan çok ciddi hareketlenme var ve daha da olacan biliyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git