22 Haziran hava durumu, Meteoroloji son dakika uyarısı

22 Haziran hava durumu tahminleri Meteoroloji tarafından açıklanırken Marmara, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Isparta Burdur, Giresun ve Gümüşhane çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak olacağı bilidirildi.

Haberler 22.06.2020 - 12:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

22 Haziran hava durumu tahminleri Meteoroloji tarafndan açklanrken Marmara, ç Ege, ç Anadolunun kuzeyi, Bat Karadeniz ve Orta Karadenizin iç kesimleri ile Isparta Burdur, Giresun ve Gümühane çevrelerinde saanak ve gök gürültülü saanak olaca bilidirildi.

urt genelinde hayat olumsuz etkileyen yalar dün Bursay vurdu. Özellikle Marmara ve Ege Bölgesinde etkili olan yal hava perembeye kadar devam edecek. stanbulda özellikle yarn için gün boyunca devam edecek gök gürültülü saanak ya uyars yapld. ç ve dou kesimlerde ise scaklklarn 2 ila 4 derece arasnda artaca tahmin ediliyor. Peki bugün hava nasl olacak?

Yurt genelinde, Meteoroloji Genel Müdürlüünden yaplan son tahminlere göre, Marmara, ç Ege, ç Anadolunun kuzeyi, Bat Karadeniz ve Orta Karadenizin iç kesimleri ile Isparta, Burdur, Giresun ve Gümühane çevrelerinde saanak ve gök gürültülü saanak öngörülüyor.

YAILAR NE ZAMAN BTECEK?

Ülke genelindeki yalarn, perembeden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor. Öte yandan hafta sonu için de bu kez ar scak uyarsnda bulunuyor.

YURDUN ç KESMLERNDE SICAKLIKLAR ARTIYOR

Hava scaklnn iç ve dou kesimlerde 2 ila 4 derece artaca, dier yerlerde önemli bir deiiklik olmayaca ve mevsim normalleri civarnda seyredecei tahmin ediliyor.

Ana Sayfaya Git