22 hükümlü de korona testi pozitif çıktı

Afyonkarahisar'da bir hükümlü e koronavirüs testinin pozitif çıkması akabinde çevresindekilere yapılan testlerde 22 kişinin de koronavirüsünü kaptığı öğrenildi.

Haberler 26.06.2020 - 23:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Afyonkarahisarda bir hükümlü e koronavirüs testinin pozitif çkmas akabinde çevresindekilere yaplan testlerde 22 kiinin de koronavirüsünü kapt örenildi.

Afyonkarahisarda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) belirtileri gözlemlenen bir mahkum ile bu kiiyle temas ettii belirlenen 22 hükümlü ve tutuklunun test sonucu pozitif çkt.

Afyonkarahisar Cumhuriyet Basavclndan yaplan yazl açklamada, bir tutuklunun Afyonkarahisar Ar Ceza Mahkemesinde durumaya gittii srada salgndan etkilendii belirtildi.

l Salk Müdürlüü ile koordineli ekilde kapsaml filyasyon çalmas yapld vurgulanan açklamada, unlar kaydedildi:

çalma sonucunda söz konusu kiiyle temas ettii saptanan 22 hükümlü ve tutuklunun Kovid-19 testi pozitif çkmtr. Hastaneye sevk edilen kiilerin genel salk durumlar iyi olup, kurumda karantina altnda tedavileri devam etmektedir. Yaknlar da salk durumundan bilgilendirilmitir. Ceza infaz kurumunda Salk Bakanl ve Bilim Kurulunun tavsiyeleri dorultusunda alnan tedbirler titizlikle uygulanmaktadr.

Ana Sayfaya Git