25'li yaşlardakiler iyi bilir! Sihirli Annem Ceren'i Gizem Güven erdi muradına

25'li yaş grubunun çocukluğunun dizisii Sihirli Annem çocuk karakterleri büyüdü de evlenme yolunda hızla ilerledi bile. Sihirli Annem Ceren'i Gizem Güven, Sihirli Annem bittikten sonra bilindiği üzere Selena'ya tansfer olmuştu

Haberler 24.07.2017 - 01:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

25li ya grubunun çocukluunun dizisii Sihirli Annem çocuk karakterleri büyüdü de evlenme yolunda hzla ilerledi bile. Sihirli Annem Cereni Gizem Güven, Sihirli Annem bittikten sonra bilindii üzere Selenaya tansfer olmutu. Sihirli Annem Cerenin Gizem Güven, geçtiimiz gün uzunca bir süredir birlikte olduu futbolcu sevgilii ile evlilik yolunda ilk admn att. Futbolcu Caner Turp ile Gizem Güven sözlendi. Geçtiimiz dönemde Cemin büyük ak Tuçe karakterini canlandran Damla Ersuba evlenmiti.

Uzun yllardr birlikte olduu futbolcu Caner Turp ile dün gece sözlenen Gizem Güven, bu güzel haberi sosyal medyadan Mutlu sonsuzluk için ilk sözümüzü verdik! notuyla duyurdu... 1 Ocak 1994 doumlu genç oyuncu Gizem Güven ilk olarak Temiz Aile Temiz Gelecek adl dizide 20 bölüm oynayarak oyunculuk hayatna adm att.

SHRL ANNEM VE SELENADA OYNAMITI

Birçok reklam çalmasnda yer alan Gizem Güven 2002 senesinde Sihirli Annem dizisinde Ceren, Selena adl dizide Leyla karakterlerini canlandrd Bir çok reklam çalmasnda yer alan Gizem Güven 2002 senesinde Sihirli Annem dizisinde Ceren, Selena adl dizide Leyla karakterlerini canlandrd. Genç oyuncu eitimini Beykent Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarm bölümününde yüzde yüz baar bursu ile tamamlad....

TRT1DE KARIMIZA çIKIP AIRTMITI

Oyunculuk kariyerine tam anlamyla 2003 ylnda balayan Gizem Güven, Sihirli Annem adl dizide canlandrd Ceren rolüyle tannmt.

Güven, TRT 1 ekranlarnda YAYINLANAN Hayat Yokuu adl dizide rol alDI. Henüz 3 yandayken kamera karsna geçmeye balayan Güven, bu dizide lise örencisi Ayfer karakterine hayat verdi.

SELENA VE K ARADA GB DZLERDE DE ROL ALMITI

Gizem Güven, Sihirli Annemin yan sra Selena, ki Arada gibi dizilerde de kamera karsna geçti.

SHRL ANNEM TUçES ANNE OLDU

Sihirli Annemin Tuçesi Damla Ersuba, geçtiimiz aralk aynda iletmeci Mustafa Can Keser ie dünyaevine girmiti. çocukluk halini bildiimiz Damla Ersubann evlilii bizi artm, üzerine birde anne olaca haberini alnca iyice akna dönmütük.

Sihirli Annemde Cemin sevgilisini canlandran Dalma Ersuba anne oldu. Damla Ersuba, douma alndnn haberini kiisel Instagram hesab üzerinden verdi.

Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncularndan Damla Ersuba, i adam Mustafa Can Keser ile dünyaevine girmiti.

DAMLA ERSUBAI KMDR?

Damla Ersuba, 21 Haziran 1993 ylnda stanbulda dodu. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde eitimine devam ediyor.

lk olarak, Meltem Cumbul ve Mehmet Ali Alaborann oynad Ylan Hikayesi adl dizide rol alan Damla Ersuba, birçok dizide rol ald. 2003-2011 yllar arasnda yaynlanan Sihirli Annem dizisinde ki Tuçe karakteri ile tannd.

Damla Ersuba, ayrca LC Waikiki kataloglarnda fotomodellik de yapt. Damla Ersuba, son olarak 2014 ylnda Sabit Kanca 2de Zeli karakterini canlandrd.

Ana Sayfaya Git