3 ayda 30 bin temas

Kaymakam Beşikci 3 ayda 30 bin vatandaşla bir araya geldi

Haberler 25.02.2020 - 11:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci göreve geldikleri üç aylk ksa bir dönemde 30 bin vatanda ile bir araya geldiklerini belirterek hedeflerinin 210 bin Yeniehirliye ulamak olduunu söyledi.

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Beikci, göreve geldii günden bu yana vatandalarn sorun ve skntlarn dinleyip çözüm üretmeye devam ediyor. Yeniehirde çocuklar, gençler ve yallar için birçok proje hazrlayan Kaymakam Beikci, 2020 ylnda bu projelerinin birçounu hayata geçireceklerini anlatarak, yaplan bu görümeler ve sohbetler sonrasnda merkez ilçe Yeniehiri daha yaanabilir bir hale getireceklerini belirtti.

Gençler için lkbahar Millet Kraathanesi

Yeniehirde özellikle temizlik, çevre duyarll ve sosyal donatlar konusunun çalmalar yürüttüklerini kaydeden Kaymakam Beikci, Muhtarlar Müdürlüümüz sayesinde vatandalarmza ve muhtarlarmza 7/24 hizmet ediyoruz. Gençlerimizi önemsiyoruz. Onlar için iki noktada lkbahar Millet Kraathaneleri oluturacaz. Gençlerimize burada dijital ortamda ders çalabilecekleri bir kütüphane oluturacaz. Bu kütüphanede kat kullanlmayacak. Her ey tamamen dijital olacak. lkbahar Millet Kraathanelerini ehrin en lüks kafeleri haline getireceiz. Eitimin ve öretimin yan sra, gençlerimizin sosyal vakit geçirmeleri için, masa tenisi, bilardo, satranç gibi elenceleri de beraber sunacaz. çeceklerin ücretsiz olaca Millet lkbahar Kraathanelerini ilk etapta iki tane açacaz. lkini kaymakamlk binasnn altna açmay hedefliyoruz. kincisini ise ehitlik semtinde açacaz. Daha sonraki dönemlerde ise genç nüfusumuzun aktif olduu, Ofis semtinde daha sonrakileri ise mahrum mahallelerde açmay hedefliyoruz dedi.

Yallar için kinci Bahar Kraathanesi

lkbahar Kraathanelerinin bir benzerini ise yallar için oluturacaklarnn altn çizen Kaymakam Beikci, kinci Bahar Millet Kraathanesi projemizi de yallarmz için hayata geçireceiz. Yallarmz burada her türlü hizmet ile buluturmay hedefliyoruz. Örnein, hemire ve salk personelinden annda salk hizmeti alabilecekler. Psikolog ve sosyologlarla sohbet edip sknt ve dertlerini onlara anlatabilecekler. Din adamlar ile dini sohbetler gerçekletirebilecekler ifadesini kulland.

Göreve geldikleri günden bu yana 30 bin vatanda ile bir araya geldiklerini aktaran Kaymakam Beikçi, hedeflerinin 210 bin Yeniehirliye ulamak olduunu sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git