3 aylık evli ve 2 aylık hamileydi! Kocasını öldürdü

İstanbul Esenyurt'ta 3 aylık evli ve 2 aylık hamile olan bir bayan, tartıştığı kocasını bıçakladı. Hemen hastaneye kaldırılan kocanın hayatını kaybettiği öğrenilirken, hamile kadın adliyeye sevk edildi.

Haberler 05.08.2017 - 01:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Esenyurtta 3 aylk evli ve 2 aylk hamile olan bir bayan, tartt kocasn bçaklad. Hemen hastaneye kaldrlan kocann hayatn kaybettii örenilirken, hamile kadn adliyeye sevk edildi.

Alnan bilgiye göre, Pnar Mahallesi 1479 Sokakta ikamet eden Sinan A. (26) ile ei .A. (21) arasnda tartma yaand. Tartma srasnda bçakla yaralanan Sinan A, kaldrld özel hastanede yaplan müdahalelere ramen kurtarlamad.

Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii, olayla ilgili balatt çalma kapsamnda .Ay gözaltna ald. .Ann emniyetteki ifadesinde 3 ay önce evlendiklerini ve 2 aylk hamile olduunu belirterek, annesiyle hastaneye kontrole gittiini söyledii örenildi. Einin evlendiklerinden beri ar kskançlk yaadn öne süren üphelinin, ondan izin almadan hastaneye gittii için aralarnda tartma yaandn beyan ettii belirtildi.

DDET UYGULADI

Tartmann büyümesi üzerine einin kendisine iddet uyguladn iddia eden .Ann. einin daha sonra mutfaa giderek bçak aldn anlatt ifade edildi.

Bana deil, kendisine zarar verecekti diyen üphelinin, bça almaya çalt srada einin yaralandn söyledii örenildi. Durumu salk ekiplerine bildirdiini belirten .Ann, einin hastanede hayatn kaybettiini örendiini dile getirdii aktarld.

Ana Sayfaya Git