3 Haziran hava durumu! Meteorolojiden sağanak uyarısı

Yaz mevsimine girdiğimiz şu günlerde serin ve sağanak yağış da devam etmekte. Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan uyarılarda sağanak yağış tekrardan bazı bölgeleri hakimiyeti altına alacak. 3 Haziran hava durumu 3 Haziran hangi illerde yağış var gibi detaylar haberimizde.

Haberler 03.06.2020 - 13:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yaz mevsimine girdiimiz u günlerde serin ve saanak ya da devam etmekte. Meteoroloji Genel Müdürlüünce yaplan uyarlarda saanak ya tekrardan baz bölgeleri hakimiyeti altna alacak. 3 Haziran hava durumu 3 Haziran hangi illerde ya var gibi detaylar haberimizde.

Bat Akdeniz, ç Anadolunun dousu, Karadeniz Bölgesi ile Afyonkarahisar, Adana, Hatay, Osmaniye, Ankara, çankr, Krkkale, Sinop ve Gümühanede yarn gök gürültülü saanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüünden yaplan açklamaya göre, yarn ülke genelinin parçal ve yer yer çok bulutlu olmas öngörülüyor.

Bat Akdenizin iç kesimleri, ç Anadolunun dousu, Bat Karadenizin iç kesimleri, Orta Karadeniz, Dou Karadeniz kylar ile Afyonkarahisar, Adana, Hatay, Osmaniye, Ankara, çankr, Krkkale, Sinop ve Gümühane çevrelerinde saanak ve gök gürültülü saanak olaca tahmin ediliyor.

Ana Sayfaya Git